olidam62 Şuan 18+6 hamileym erkek bebise..goz seyirmesi şeklinde hissdyrdum ama yakslk 1 haftadır tik yok ayni durumu yaşayan anneler lutfen yazar misinz?sizce korkulacak bisey war mi ?
GamzeTopcu olidam62 ben ilk hareketini 17+5 ye hissettim sonrasında yaklaşık 4-5 gün hissetmedim, oluncada çok çok yavaş oldu , 20 den sonra iyice netleşiyo bence korkma 🤲
Kayraruzgar olidam62 bende ilk hissettikten sonra bi süre hissedemedim 20 de gümbür gümbür tekrar başladı ☺ içiniz rahat etsin diye sağlık ocağına gidip kalbini dinleyebilirsiniz zaten tetanoz aşısı vaktinizde gelmiş onuda yaptırmış olursunuz😉😊
busrasahinn olidam62 zaten daha erken canım tam hissetmek için yeri geniş çünkü bi hissedersin bi hissetmezsin 22 ye kadar😊
MDK olidam62 tabiki oldı bende cok endişelenmiştim ama gerçekten boş yere oldugunu insan sonradan anlıyor sizde rahat olun🙏🏻
olidam62 GamzeTopcu derin bi ohh cektim okuyunca bile rahtlio insan..bide benim kalp atisim cok hizli yani elimi karnima koyup kontrol edeyim diorm ama kalp atislrni ellrmde bile sanki hissdyrm garip bisey...
GamzeTopcu olidam62 hamilelikte nabız hızlanabiliyo , hareketleri kuvvetlendikçe daha rahat eder için😊👍
MDK MDK hatta bende tartışma açmışım bu konuyla alakalı siz rahat olun bebek de iyi olur 🙏🏻 İnanın ilerleyen zamanlarda yerinde durmıcak şuan bende olduğı gibii 🐣
olidam62 Kayraruzgar 😊👍tetenoz aşı günüm 18 kasımda isabetli bildiniz...sizdede bole oldysa icim inanin biraz daha rahatladı..ya şekerli ne warsa yedim ona rağmen we 1 haftadr tiktiklar kesilince korktum we 1 dusugun ardından mucizeme kawsmk icin gun sayiorm
Kayraruzgar olidam62 merak etme bende çok panik yapmıştım zaten aşı için gittiğimizde hemşire bebeğimin sırtının dönük olduğunu söylemişti kalbini net duymak için karnımın yan tarafından dinlemişti 😂 pozisyondan kaynaklı olabiliyor