medine_karakus
arkadaşlar daha bir kaç gün önce doğum hikayelerini okurken şimdi kendikimi yazıyorum
rabbime sonsuz şükürler olsun.uzatmadan anlatmaya başlıyorum kızlar...
Gece saat 00.00 da yavaştan sancılarım başladı karnım belim ve bacaklarım ağrıyordu. derken geçer düşüncesiyle bekledim ama geçmedi aksine daha çok arttı sancılarım.saat 5 de artık dayanamayıp eşimi uyandırıp hastaneye gittik. Nst ye bağladılar açıklık var mi diye muayene ettiler ve acizliğin 3.5 santim olmuştu. ebeler bulunduğum ilçeden beni ile sevk ettiler. ambulansla gittik merkeze ordada muayene yapıldı 3.5 santim acilmis ve yatisimi yaptılar yattım hastaneye sancılarım kesildi ve hafif olduğunu soylediler bende taburcu olmak istedim. taburcu ettiler ama merkezde kalmamız şartıyla.bizde kaldık orda.gece saat 00 gibi sancılarım iki kat arttı hastaneye gittik muayene ettiler 7 santim acilman var dediler yatırdılar. Neyse sancılar aşırı var saat 4 bucuga kadar sanci çektim
sonrasında ebe muayene etti ve derken suyumu patlattı ve o şekilde doğum başladı. işte o an hem heyecan hem korku vardı. çok şükür çok sürmeden kızım geldi. öyle güzel ağlıyordu ki rabbim annelik duygusunu herkese tartışın.benim hikayemde boyle iste 😍😘