Kelebenk Ranaaa uskudar hospitalturk 250 e cekiyor yaninda flash goturuyormussun tum fotograflari veriyormus bide baski halinde veriyor. Ben yarin bana yakin old icin ozel muayeneye gidicem 310 lira orasida
minikmelegim_ Ben 200 tl'ye kendi hastaneme yani uskudar anadolu hastanesine cektireceğim 18inde. Bana fiyat olarak burda 270 demişlerdi gittiğimde odeme yaparken 200 aldilar :) sigortadan indi galiba fiyat
Ranaaa isimsizbebek perinatalogsa cok iyi fiyat 😉👍🏻 Güzel ilgilendimi deraylı bakıp rapor verdimi acaba?
Gzdnz isimsizbebek Herkes çok memnun kaldıgını söyluyor. Detaylı ilgileniyor mu ne kadar sürüyor ultrason ?
Kelebenk minikmelegim_ bazilari sadece radyoloji uzmani bazilarida hem kadin doğum doktoru hem radyoloji uzmani (bunlar daha pahali oluyor)
Babyone minikmelegim_ perınatologlar bu ısın uzmanı olarak ıkı yıl egıtım alıyolar. Bebegın ultrason durumu uzerıne ozel ıhtısas yapıyolar. Radyolojının alanı ıse sadece bebekler degıl daha kapsamlı o yuzden perınatolog kadr bebek konusunda yorum yapma hakkı cok yok sadece sıze olculerı verebılır. Isı o kadrdır.
Babyone Yanı radyolojı raporu cıkarır ama son karar ve bebek hakkında sozu dınlenmesı gereken kısı perınatologtur. Son sözu o soyler gbı bıssey dıyelım. Ama bazı radyologlar yanlıs bılgılendırıyolar ınsanı
minikmelegim_ Babyone biraz bu sitede bu konuya baktimda diyorlar ki perinatologlar riski ve ileri yaşlı gebeliklere bakiyor yani onlar öneriliyor. Doktorunuz radyolog önerdiyse sorun olmaz diyorlar. Benim doktorumda onu önerdi de o yuzden :)
Ranaaa Bu kadıköydeki perinatolog hosuma gitti adam zeynep kamil dr mus emekli olmus hemde 300 e cekiyor
isimsizbebek Gzdnz ben 2 saat kaldım yanında sorular falan da sordu. 1 saate yakın ultrason sürdü ben memnun kaldım çok kendi doktorum bile ne kadar ayrıntılı rapor yazmış dedi
Babyone minikmelegim_ rısklı gebeler evet perınatolojı bolumune gıderler. Tamda aynı sebeple hamılelıgınzde sızde veya bebekte bı rısk var mı dıye bakacak kısıde dogal olarak perınatolog. Bu seveple ozellıkle detaylıyı mutlaka gebe ve bebekte uzman kısının gormesı lazım. Radyolog sıze rapor cıkarsa bıle tedavı veremez. O yuzden en ıyısı perınatolog ıkı kere ugras olmaz em azndan
Ranaaa isimsizbebek canım bende bugün gittim dediğin gibi cok ilgilendi baya ayrıntılı baktı fiyatta uygundu cok tesekkür ederim sana sadece renkli bir seklde yüzünü göremedik ama onun haricinde cok memnun kaldk
isimsizbebek Ranaaa aa çok sevindim memnun kalmana. Evet bende memnun kalmıştım renkli alamayınca üzüldüm ama doktorum ben sana veririm dert etme dedi😀 sevindim senin adına hadi geçmiş olsun diyelim 😊