Sblsmm Anneler sizdede okuyormu hergun acaba hersey yolundami bisey var mi diye merak ediyomusunuz bununyasayan sadece benmiyim nasil rahatlatiyosunuz kendinizi
betulclk Sblsmm mesela şuan öyleyim herşeyden korkuyorm suyu mu azaldı neden hareketi az bugün rüyalarımda değişik değişik şeyler görüyorm
Deniz2961 Sblsmm bendee hem agrilardan kusmktn sikytciyim hem bunlr olmynca korkuyrm bir sey mi oldu diye 🙈🙈🙈🙈
Ayselcnt bende aynı durumdayım.. Ayda 1 kontrolümüz var.. ilk 2 hafta geçiyor sonra gün saymaya başlıyorum.. çocuğumu görsemde rahatlasam diye.. yoksa kafamda bin tane şey kuruyorum.. Allahtan çalışıyorum da kafam dağılıyor..
Sblsmm Napicaz biylr biz hic anlayamiyorum ki sanirim zamanla asacagimiz bir durum benim daha once bi dusugum oldugu icin sanki surekli bisey olcakmis gibi korkuyom🙈
Dimplle Geceleri düşünmekten uyuyamıyorum hiç bir sey yokken acaba bişey oldu mu ya da olur mu diye işimiz gercekten zor Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin
Carsaflianne Kontrolumden bi hafta geciyo sanki dersin 1 aydir doktora gitmemisim gibi yine doktora gitmek istiyorum hastane evimin dibinde olsa her hafta giderdim galiba insan gormek istiyo iyi mi bilmek istiyo