AylinAkkus Merhabalar, 09.11.2019 tarihinde bir mucizeye sahip olduğumu öğrendim. Yeni evlendim ve Allah’ın izniyle ilk sahip olacağım bebek. Garip duygular içersindeyim. Çok yeni çok başındayım nelerden uzak durmalı nasıl yemeli herşeyi sağlıklı bi gelişimi olması için araştırıyorum. Tecrübeleriniz var ise dinlemek isterim. Rabbim hepimizin ellerinden tuttun 🙏🏻🙏🏻 Yavrularımıza kavuştursun..
Rojdaaa Öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 sana ilk tavsiyem şuanda kimseye duyurmaman, kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme Allah korusun boş gebelik dış gebelik kimyasal gebelik birsürü şey var malesef benim başıma geldi inşallah seninki sağlıklı bir gebeliktir. İşlenmiş et tüketme sucuk salam falan, nane limon içme, asitli içeceklerden uzak dur, mümkün olduğunca meyve sebze yeşil yapraklı bitki ve kuruyemii tüket ve bol bol su iç, merdiven çıkarken dahi dikkat et şuanlık aklıma gelenler bunlar 🥰
Anasinifci Rojdaaa ben grip olduğumda doktorum nane limon önerdi daha 10 haftalık bile değildim niye içme diyorsunuz bilmeden
AylinAkkus Rojdaaa Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizlere de geçmiş olsun. Doktorda kalp atışını duymadan gazeteye ilan verme dedi 😁 19 Kasım’da gidicem inşallah duyarız kalp atışını inşallah sağlıklıdır 🙏🏻😇
Rojdaaa Anasinifci nane limon bazı kadınlar için yaygın bir hamilelik problemi olan mide ekşimesini tetikler. Bizzat kendi doktorumda bilgisi olmadan tüketmememi istedi. Kendimde sağlıkçıyım, araştırmadan burda kimseye bilgi vermem elbette :)
Mervezumra Anasinifci evet nanae limon herkes içebilir okuyunca bende sasirdim ozellikle bu havalarda grip olayi cok yaygin
AylinAkkus Rojdaaa bilmiyorum doktor kan testine baktı ve 10 gün sonra tekrar gel kalp atışını dinleyelim dedi