Ikigozumuncicegi AkdAkd bişey olmaz. Sürekli Aksatma yeter 😊 bende çok unuttum çok şükür 3 buçuk aylık oğlum var 🤗
Mrvpltt Ben hic unutmadim ama daha önce unutup buraya yazan okumustum sorun olmamış 1 kerelikten kac haftaliksin canm
AkdAkd Mrvpltt 14 haftalık. Ben de bişey olmaz diye düşünüyorum aklıma gelince hemen vurdum da panik oldum yine :))
gurcem AkdAkd sıtres etme canım ben kendım zaten vuramıyordum annem yada esım vuruyordu onlar olmadıgında kalıyordu bazen unutuyorduk yanı cok aksattıgım oldu
AkdAkd Mrvpltt normal normal bazen çok yoğun oluyor bazen hiç olmuyor olmaması en iyisi boşver 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Mrvpltt AkdAkd ilk bebegimi kaybettim kalp atisi hic olmadi bunda da panik oluyorum ne yaşasam normal bi durum yani dimi
Adimadim Ben resmen ignemi vurmak icin uyaniyorum her sabah cok sukur ben unutmadim ama 1 gun unutmaktan bir sey olmaz diye biliyorum
AkdAkd Mucizemmm00 Şehirdışındaydım eve gelince unuttum yorgunluktan 🥰 Alarm kurucam ama teşekkür ederim 🌸