Selin648 alttan muayenenin hic bir zarari yok ki zaten zarari olacak donemde doktor size bakalim demiyor. 1 dusuk yasadim alttan bakildi ilkinde ama kanamalarla dusuk oldu doktor dogru ilaci vermedigi icin. Ikinciye yeniden hamile kaldim kanama baslayinca baska doktora gittim kadin ustten goremedi alttan bakin hocam dedim bende onu diyecektim kanama dusuk yapmaz bu merak etme dedi. Biliyorum hocam olacak olan oluyor zaten dedim. Gordu keseyi ve icimiz rahatladi.kalp atisini da o sekilde dinletip rahatlatti kanamam sonrasinda durdu korkularim gecti ilaclari duzenli alinca. Zaten bebek buyuyup ustten gorununce bakmiyorlar 3 4 kez alttan baktirdim baktirmak zorundaydim dusuk mu oldu diye kosarak gidiyordum kanamam o derece oluyordu. Haa kanama olmasaydi da doktor bakalim deseydi yine bakardim. Simdi buyudugu icin alttan kesinlikle bakilmiyor mesela. Giren ultrason vajinanin girisine kadar giriyor rahim kapaniyor hamile kalinca. Alttan 3 hafta ilac koydum aksi bi durum olsa o ilacta koyulmazdi. Bence doktorunuza guvenin yada guvendiginiz bir doktora gidin. 3.5 yil sonra o kadar tedavi sonrasi kendiliginden geldi bebegim o zaman gozunden sakinmam grekirken ben kendimi benden daha iyi bilene emanet ettim.