Xedice__10 Selam güzel anneler . Durumlar nasıl bebeklerin kilosu nasıl ? Benim paşam 1012 gram ,34 santim . 27+1 deyiz henüz 💕🇦🇿
Sibel2344 Xedice__10 29+5deyiz hersey yolunda 28+6da 38 cm boy 1500 kusur kilosu vardı 😊 sağlıkla kucağımiza alalaim bir an önce inşallah
Naz5558 Xedice__10 26+2 de kontrolümde 850 gramdı bu ay yine gidicem doktorum 1 hafta geri demişti kilosu için. 950 olsa daha iyiymiş biraz kafaya takmıştım açıkçası. Bu ay inşallah iyi geçer kontrolümüz ☺️☺️ Şuan 28+6yız 🥰
Aslgly Xedice__10 yaa bende 27 haftalığım bacaklarımın arası ağrıyo. Kaşığımın biraz aşağı kısmı da ağrıyor. Dün yürüdüm ondan mı acaba diye düşünüyorum ama var mı böyle ağrıları olan bu haftalarda ? Cuma kontrolüm var ama bakalım 🤔
busragrgn 25.haftada gitmiştim ben de kontrole, kızım 1065 gr ultrason 27 demişti hatta👻 şimdi haftaya cuma yani 29+5 de gideceğim. Bakalım ne diyecek bu sefer🙄
Berrygurumi Günaydınnnn kızlarrr ❣️ 26+5 benim de 1000 gr civarı ayın 22 sinde kontrolüm var o zaman bakalım Bıdıkım ne kadar olmuş 😊😊😊
Zzynpp 28+0 da tam 1.200 gram 36 cm di haftasına göre iyi dedi doktor 32 haftadan sonra çok korkuyorum ama 😔 çünkü bende çeltiklenme var sol tarafim da ve bu gelişim geriliği su azalması gibi durumlar yapıyormuş çok tedirğinim günlerdir araştırma yapıyorum okuyorum 😔
Zzynpp Naz5558 bebeğe giden kan canım yani biri gayet güzel gidiyor diğeri Çeltikli az gidiyor bebeğin beslendiği kan
[silindi] Bende bugün gittim, 27 haftalık ama 751 gr, yani geriden geliyor 25 haftalık gibi, üzüldüm açıkçaso, napabilirim? Bu konuda post açtım hatta 😔
Xedice__10 [silindi] uzulme canim yaaa . Kilonun hiç önəmi yok ki , organları kalbi beyni normalse , kilonun önemi yok. Bir azcık kilosuz doğar o kadar . Muz , yumurta ye düzelir
Tuba-25 [silindi] yumurta muz süt ceviz çiğ kuruyemiş bunlar kilo aldırır canım bebeğe her gün istisnasız tüketmeye calıs
Zzynpp Xedice__10 doktor hiç bakmıyor o soruna detaylı ultrason da baktı az düzelmiş ama devam ediceksin aspirine dedi ama kendi doktorum sanırım ultrason görmüyor bunu başka doktora gitmeyi düşünüyorum