Zeyd22 Merhaba kızlar benim Şubatın ilk haftası ikinci sezaryan olacak nasipse ilki normal doğumdan acil sezeryana alınmıştı genel anestezi hiç bir şey hatırlamıyorum size sorum şu olcak sizi sezeryana hazırlarken başınız açık mı oluyor ameliyathaneye götürürken sonra odaya getirirken felan başınız açık mı oluyor merak ediyorum konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi şimdiden ☺️☺️
Gulnur Zeyd22 ben ameliyathaneye giderken basortumu taktim kafama girerken verdim cikarken gene verdiler taktim ama ameliyathaneddee yasak bone veriyolar onu takiyosun
Kizkalesi Zeyd22 ameliyat bonesi takıyorlar canım ben iki defa ameliyat oldum ama giydirdileri ameliyat elbisesinde bacakların sırtın aslan görünüyor. Sağlık bu yapacak bişey yok
Adimadim Sezeryani bilmiyorum ama ameliyethaneye girerken hicbirsey almıyorlar ameliyathane elbisesi ve o yesil boneler disinda ben yesil boneyi cift almistim üst üste giyip gitmistim zaten o yatakran bu yataga ameliyat masasina falan alirken hersey dagiliyor ciktigimda odaya getirmislerdi annem yazma örttü üstünden birde tabi ozel hastaneyse kabul edebilirler basortusu yazma falan