Yazelimm Finduk23 özel hastane degil tabi o yüzden tek bi doktor ilgilenmiyo malesef ama doktorların hepsi çok iyi doğumda da hangi doktor gelirse cebeci de hastane
Finduk23 Yazelimm anladim canm. Cok tesekkur ederim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin kuzunuzu
muzisyenanne06 Dimplesgirll Gazi hastanesinde hangi doktordasın ? Bide ben aradım 1 ay randevu dolu dediler nasıl ulaşmam lazım ?
Dimplesgirll muzisyenanne06 Gazi üniversitesinde paralı doktorlar hamile kabul etmiyor poliklinik bölümü de 12. Haftadan sonra kabul etmiyormuş randevuyu ben bi tanıdık sayesinde almıştım gidip isim yazdırıyorsun sırasıyla Çağırıyolar ama çok inceliyorlar yarım saat ultrason geçiyor gerçekten iyi
iremugurlatasoy RumeysaGen dogumu orads dusunuyosaniz yenidogan unitedi yok.bilginize bende sirf o yuzden sincan lokman hekimr gectim
muzisyenanne06 Dimplesgirll randevusuz da gidilip sabah erkenden sıra alınıyormuş sanırım benim tanıdık vardı ama artık ulaşamıyorım maalesef 1 ay sonraya randevu veriyorlar bide 🙁
Dimplesgirll muzisyenanne06 randevuyu alıp sıraya o şekilde giriyorsun cnm randevusu olmayanı sıraya almıyolar randevu veriyorlar ama kaçta gelmen gerektiğini söylemiyorlar erken gelen sıraya giriyor onların sistem bu şekilde
Dimplesgirll muzisyenanne06 işte ben tanıdık sayesinde aldım gittim normalde heralde ya oraya gidip alıyorsun yada telefondan
Yavuz806 Bcicekli Bende Fatma bolkan düşünüyorum acaba memnun kaldınız mı ben sezeryan sonrasi normal dogum düşünüyorum
aysesaray Yavuz806 Fatma Bolkan iyi bir doktor diyorlardı, ben de gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim. Şimdi gittiğim doktordan çok memnun değilim, uğrasam mı diye düşünüyorum..