Gulsinemborek Kızlar 39 haftalık gebeyim bi iki gündür akıntılarım çok fazla olmaya başladı ve karnım çok kasiliyor patlicakmis gibi sertleşmeye başladı sizdeki belirtiler nelerdi
Melie Gulsinemborek benimde 2 gündür akıntı gibi sıvı geliyordu bu akşam suyum geldi şuan hastanedeyim sabaha bebeğimi kucağıma alırım inşallah🙏🏻
Sare16 Melie Benim de şuan da nişanım geldi ardından suyum geldi sancılarınız başladı mı benim sancım yok hiç
Sedakryl 38+3 bundan 5 gun once hastaneye gittim 2 cm acilmam var dedi bugune kdr hicbirsey yoktu simdi hafif adet sancisi gibi sanci var bide b agrim akintim arada fazla geliyo 9 da randevum var bakalim ne diycek dr.
Gulsinemborek Sare16 suyunuzun geldiğini nasıl anladiniz çok fazla mi geliyor bacaklardan akip yoksa damla damla mi benim bugün iç çamaşırım.bayagi ıslanmıştı ama ne olduğunu anlamadim
Sare16 Gulsinemborek Benim baya geldi bacaklarımdan aktı ama herkeste farklıdır herhalde Mesela nişanım beyaz sümüksü şeklinde geldi benim kanlı değil , kahverengi değil
Helin2727 Sare16 bisey sorucam canım saat 12 den beri belim düzenli sancı var doğum mu başlıyor lütfen yardım edin ya
Sare16 Helin2727 Valla canım bilmiyorum ki benim son 1 haftadır kasılmalarım çok oluyordu nişanım geldi suyum geldi şimdi sancılarım gelmesini bekliyorum
Cemreee Dünden beri belime ve karnims agrilar giriyor siddeti hep ayni ve dayananilmyck gbi degil. Geceden ber8 de karnim cok sert bide acaba doğum sancisi herkeste mi cok siddetli
Yavuzum Cemreee doğum sancisi herkeste değişir ancak sancılarınız dinlenince geçmeyen cinstense ve iki arasinda 15 dakikadan az süre varsa hastaneye gidin doğum başlamıştır
Scb Benim nişanım geldikten sonra ertesi gün devamlı kahverengi lekelenmem oldu çamur gibi parca parca biseler geliyodu sancılarımda 6 7 dakikada bir devam etti alttanda batma oluyodu herkeste farklı bazısı hissetmeyebiliyo
Sare16 Helin2727 Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲 Benim de Doğumum oldu çok şükür 11.11.2019 saat 18:30 sularında 😍