nagi Suskunn yaaa en sonunda buldum bi usakli 😁 öztan hastanesine gidiyorum eda ozkana.Sen kime gidiyosun
Kadercevdet 20 temmuz gözüküyor bizimkide bebeğim biraz aşagıda ama inşallah gününü bekler sabreder oğluşumuz olacak bizimde inşallah hayırlısıyla sağlıcakla 😌😌😌
nagi Hmm.ben banazdan geliyorum.o zaman sen bilirsin merkezdeskn madem 😊 hamile giyim için lcwaikiki ve angel giyim disinda bildigin bi yer var mi
zytn nagi hahah valla ben de gülüp duruyom inanamadıkça 🙈 ilk üç ay zaten ay ben cidden hamilemiyim diye dolandım ortalıkta,artık kıpraşmaya başlayınca idrak ettim 🤣😁 sağsalim doğuralım hepimiz insallah canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Suskunn Dukkanlara da bakabilisin ben tulum almistm oyle unli bir yer degil kiyilarda bi dukkandi ama cok begenerek aldm ozlem giyimdi aldigim yer cnm
nagi Suskunn defactoda var çok güzel hamile elbiseleride nedense usaktaki defactolarda hamile giyim yok.
Lulu YamurBoybeknalan bende 27 Temmuz hala net bir hareket hissetmedim ki ikinci gebeliğim millet nasıl 16-17'de hissediyor anlamıyorum 😄
Kadercevdet Lulu evet canım geçen ay gittim bebek aşagda düşük riski veya erken doğum riskin var bol bol dinlen ddi bende öyle hergün dışarı çıkıyorum yani şuanda 21 haftalık olduk canım
nagi Lulu ne alakası var.ilk gebelikte hissetmemen normal.benim 2. Bi tane ölü doğumum var tecrubeliyim yani.ayrıca bebeğin hareketlerini hissetmekte annenin kilosuda çok onemli.bu konularda doktorunun seni biliclendirmis olması lazım.
nagi Lulu kusura bakma yeni gordum 2. Gebeliginmis.27 temmuz dediğine göre sanırım 19-20 haftalık falansin.aşağı yukarı şu günlerde hissedebilirsin.endişelenmeye.normal olan seninki 😊