Dilek1661 Benm gibi yolu yarılayanlar varmı 🥰 benm iç karnım geniş olduğumdan midem bulanmaya başladı ilk aylarda hiç yaşamadığım bulantılar yaşıyorum sizde nasıl durumlar😌😎
GGD Dilek1661 ay canım aynı durumdayız 30+2 yiz biz ıc karnım büyük çok güzel bı hamılelık gecırdım dıye havalara gırmıstım kı son 1 haftadır mıde kaynaması ve bu sabah bır mıde bulantısı yaşadım sorma gitsin Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. ☺️
Nevinnn Dilek1661 bende yolu yarıladım ama çok şükür bulantıları 12 haftaya kadar çektim ondan sonra olmadı şuan çok rahat geçiriyorum hamileliği bel ağrısı var sadece oda fitiktan kaynaklı 🙄 onun dışında herşey yolunda şükür 🙏
merveaydin1 GGD Yaa cidden bende 30haftaya girdim. Bir haftadir geceleri uyuyamıyorum midem ağzımda su içiyorum süt içiyorum soda içiyorum fayda yok. En sonunda ilaç yazdiricam
GGD merveaydin1 banada doktorum ılac yazdı ama ılac kullanmam ıstemıyorum en son çare ılac dıye düşünüyorum. Ayva yemenı tavsıye ederım canım.
Efuchama 20+1 yolun yarısı karnım kocaman oldu çarşamba günü ikiz annesi bi veli kaç aylık 6 mı diye sordu yok 4 buçuk deyince çift mi tek mi diyor 🤦🏻♀️ dedim tek ama erkek belki ondan böyledir fln karjım önde bir top anlayacağın
merveaydin1 GGD ayvayı çok severim. Tamda mevsimi iyi geliyorsa yerim tabiki. Hem bebeği güzelleştirirmiş. İlaç olarak gaviscon midede zaten çözünüyormuş . Yastığı kaldırıp yatıyorum son çare yutkunmak bile güç
GGD merveaydin1 çok ıyı anlıyorum kımı ağır gecırıyor Kimi hafıf ınsallah bı an önce Geçer. Evet ayva ile ilgili peygamber efendimizin çok güzel hadisleri var. 🥰