Kadriye1 kuzum benim çok geçmiş olsun ama bu hastalığın sebeplerinden en önemlisi stres ve üzüntü takıntı haline gelen sıkıntılar öncelikle biraz odak noktanı değiştir hep kötü hep olumsuzluk düşünmekte olmuyor sonu gelmiyor vücut da bi yerde patlak veriyor. Bana da senelerce çoçuğun olmaz dediler evlendik ilk hafta hamile kaldım çok şükür senin gibi aramadım. Sonra taş düşürmeye başladım çoçuk ölür dayanamaz erken doğum olur bu ağrılar yüzünden kalbi hep yavaşladı neyse o bitti bebeğin tek arter damarlı olduğunu öğrendik gelişmez özürlü doğar dendi sonra evine hırsız girdi sonra eşim ameliyat oldu ve bunlar 1 ay içinde oldu ne elimde ne avucum da kalmadı en son dayanamadım 35 haftamda yalvardım doktora alın bebeğimi sağlıklı olsun ama benim ağrım ona zarar vermesin diye. Ama inan öyle güçlüler ki ben ağladıkça o bana tekme attı ben düştükçe sanki kalk der gibi inatla ben buradayım düşemezsin dedi. Lütfen güzel düşün meleğine sarıl kapat kulağını olumsuz herşeye. Sen annesin ve meleğin yanında pozitif ol gör bak hepsi geçecek kucağına aldığında hiç birini hatırlamayacaksın. Kızım şu an 9 aylık allahım bize bağışlasın öyle uslu öyle akıllı ki sanki çektiğim herşeyi biliyor ve bana zorluk çıkarmıyor. Sende kendine kötülük etme rahat ol stres yapma benim eşim de yurt dışında tekim aylardır ama kızım için herşeyi göğüslemek zorundayım aynı şekilde sende. Şimdi hiç üzülme meleğini de üzme rabbim şifa versin tez zaman da inşallah 😇