sulehanim N11 11.11 e özel indirimler yapacağını duyurdu.Şu anda site kilit ama uygun fiyatlı ürünleri buraya yazıp yorum yaparsak hepimize faydalı olur 🤗
MNursel sulehanim indirimden dolayı değilde sepetimde ki ürünün siparişini tamamlamak için girmeye çalışıyorum yok giremiyorum 😀
Cagla06 Mervee58 düşündüğünüz bir marka var mı acaba bende alıcam da karar veremedim, travel sistem mi alsam normal mi bilemedim.
Mervee58 Cagla06 wei-b wb-1050 wander travel sistem bebek ben bunu almayı düşünüyorum uzun zamandır bakıyorum ☺️
Cagla06 Tugbardm hangi siteden aldınız acaba, travel sistem için en fazla 1 yaşa kadar kullanılabilir deniyor kafam karıştı o yüzden
sulehanim Ben bir indirim göremedim😢bezler aynı keza diğer ana kucakları beşiklerde aynı fiyat geldi bana Yine bir satış kandırmacası fos indirimler
niliyy sulehanim önceden kupon dağıttılar hep kupon biriktirmek gerekiyordu yoksa indirimli birsey yok gerçekten .
niliyy Ben 7 8 tane kupon biriktirdim şmdi beğendiğim şeyleri 40 50 tl indirime alıyorum. Mesela silvernurse göğüs kapağını 130 a aldım.
berfin52 günaydın herkese nasılsınız ben beşik almak istiyorumda nerden bakabilirim yardımcı olurmusunuz anne aynı beşik