Yzeze Trendyol indirmerinden lierac Catlak kremi almistim, bugun elime ulasti ama uzerinde son kullanma tarihi ya da uretim tarihi yok. Recete. Com diye bir firma gondermis. Urunun kendi kutusu da yok. Recete.com yazan bir kutuya konulmus. Daha once trendyoldan krem alan, bilgisi olan var mi? Geri gondermeyi dusunuyorum.
Mercimek9389 Yzeze bende lierac ı trendyoldan aldım. Ancak orjinal kutusunda ve uretim seri nosu ile birlikte geldi. Bence iade edin. Yeri geldi doktorum yanik kremi kullanmama izin vermedi. Recetesiz uretim nosuz kutusuz bir ürünle kendinizi riske atmayin.
Yildizim5 Yzeze trendyolda bir çok satıcı firma var ürünü firma gönderiyor her ürün aynı olmuyor o yüzden bence iade edin aklınızda soru işareti olmasın
mucizeask Yzeze açıldıktan 6 ay içinde kullanılmalı. Tarih yazmıyor. pompalı olan kutusuz geliyor😉yine de herkes içine sineni yapsın tabi
Nltka Arkadaşlar o ürünlerde son kullanma tarihi yoktur kapak açıldıktan sonra 6 ay içinde bitirilmesi gerek. Güneş kremi olarak düşün güneş kremide 6 ay içinde bitirilmezse güneş koruyucu özelliğini yitiriyor. Aldığınız ürün ilaç değil kozmetik bir krem . Bende lierac kullanıyorum içiniz rahat olabilir
Yzeze Nltka cevabiniz icin tesekkurler☺️ Evet uzerinde kapak acildiktan sonra 6 ay isareti var ama yine de tarihi olmasi gerekmez mi. Daha once lierac kullanmadim. Internetten de ilk kez kozmetik urunu aldim. Kutusuz olmasi da normal mi bilemedim.
Fuldenk Yzeze bende internetten almıştım ama kendı orjinal kutusu ile geldi. Sahte olabılır bence iade edin. Eğer üstünde seri nosu varsa interntten bakın orjınal mi değil mi diye
Nltka Yzeze 😊üstten basmalı olansa kutusuz diye biliyorum benimkide kutusuz ama o diğer boyları kutuluydu
Yzeze Yildizim5 Evet icime sinmeyecek sanirim . En iyisi iade etmek. Buraya da yazmak istedim belki almak isteyen olursa trendyoldan, Ben boyle birseyle karsilastim diye.
Hayriyeee Yzeze 400 ml be 200 ml aslında aynı çatlak kremi değil mi bi farkı yok 🤔 bende onu kullanmak istiyorum da
Kayraruzgar Hayriyeee bende 2 defa n11 den aldım pompalı olanlar kutusuz geliyor yinede içiniz rahat etmediyse değiştirin ☺
isimsizbebek Yzeze bnde aldığımda araştırmıştım hatta kutusundaki seri numarasından üretim tarihine ulaşmıştım bir siteden. Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmeli. Belli bir tarihi yok maalesef
Happy46 Yzeze dün eczaneye sordum 200 ml lierac krem 220 TL Trendyol da 400 ml 149 TL nasıl oluyor bu anlamadım eczacı bana kesinlikle trendyoldaki indirimlerden almayın dedi internetten hiç almayın dedi 🤷♀️
Hayriyeee Happy46 evet fiyat farkları çok oluyor neden kaynaklı acaba. Özellikle lireac ın kendi sitesinde çok pahalı diğer sitelerde daha uygun sebebi ne acaba
Saraalp Yzeze dermoeczanem den alıyorum , şuana kadar sıkıntı yaşamadım, üzerinde seri numarası , yan tarafında daha sonra kullanabileceğiniz indirim kodu vs oluyor , oradan bakabilirsiniz
Mugge_1 Yzeze canım bende trendyoldan almıştım lieracı ama orjinal kutusuyla gelmişti ismi cismi yazıyordu. Bence hemen iade et orda bi karışıklık olmuş belli ki