Mahbuss Mehtapakgl yok canım bu ay gitmedim inofolic içiyorum yinede. Senin nasıl gidiyor kaçıncı günün
Mehtapakgl Mahbuss ben 2 gün önce test yaptım bir şey çıkmadı, muhtemelen adet olcam. Adet olduktan sonra kontrol var kist olmuşmu diye eğer yoksa tedaviye ara vereceğim, temmuz, ağustos gibi aşılama için ege üni. Hastanesinden doktor randevusu alcam.
Mahbuss Mehtapakgl bende sana yazacaktım 😊 iyiyim aynı bir gelişme yok valla artık beklenti içerisinde olmayida bıraktım zaten çok rahat geçiyor günlerim sen napıyorsun
Mehtapakgl Mahbuss bende öyle, son kez doktora gittim, temmuz ağustos beklemedeyim, artık aşılama, bende klomen ç.iğnesi devri bitti ama ovulasyon testi almayı planlıyorum, bari temmuz ağustosa kadar lendim yumurtlama mi hesaplayayım diyorum.
Mahbuss Mehtapakgl bende alsammi diye düşünüyorum ama ben 3 ay kullandım testi hiç bir işe yaramadı malesef ki 😔
Mehtapakgl Mahbuss ya işte bir umut diye bir ebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan almak istedim ama gereksiz pahalı geldi. Ama çok iyi ve hassas diyorlar
Mahbuss Mehtapakgl bencede pahalı ya ama tabi sen bilirsin. Bebekle ilgili olan herşey çok pahalı öyle zaten ilaçlar vs.
Mahbuss Mehtapakgl merhaba 😊 arada bir girip çıkıyorum eskisi kadar aktif değilim burda. Nasılsın iyimisin. Ben hala aynıyım değişen bişey yok bu ay biraz adetimin günü değişti geç oldu yumurtlama sanırım 19. gün yumurtlama belirtileri yaşamıştım o3 gün gecikmem var o yüzden hiç test yapmadım bugün yada yarın olucam kesin karnım ağrıyor ne zaman gelecek bu bebekler artık 😔
Mehtapakgl Mahbuss iyiyim kuzum çok şükür, bende öyle. Hayırlı haberler verirsin inşallah büşra? Tam 3 gün mü gecikti
Mehtapakgl Mahbuss 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ hadi ben ara verdim şuan olsada olur olmasada olur diyorum. Beşki diyorum kafaya takmayınca kendiliğinden olur. Ama sen devam. Allah niran önce nasip etsin....
Mehtapakgl Mahbuss burda melike diye bir arkadaşa yazdım clife diye bir macun varya onu kullanmış, hamile kalmış. Valla bende temmuz ağustosa kadar bitkisel ne varsa yapayım diyorum. Bir araştır sende istersen
Mehtapakgl Mahbuss iyidir kuzum, sen nasılsın iyi mısın. Yok valla ara vermiştim ya. Adeti bekliyorum adet bittikten sonra marayın deneğini denicem.sende ne var ne yok doktorlara gidiyor musun
Mahbuss Mehtapakgl bende bugün adet oldum 4 Mart'ta gideceğim doktora ara vermiştim bende bir kontrol yaptırayım dedim bakalım ne diycek