Mahbuss Mehtapakgl napayım çocuk için katlaniyoruz 😔 yeterki olsun demir hapı içiyordum bir ara oda baya büyüktü alıştım artık çocuk istediğimden beri bir sürü hap içiyorum
Mehtapakgl Mahbuss inşallah olur büşra, bu arada belki görmüşsündür o hapı kullanıpta hamile kalan. Ee doktor iğne falan verdi mi
Mahbuss Mehtapakgl yok vermedi bunu 1 ay boyunca iç dedi adetin geçerse gel adet olursan yine gel dedi. Bu arada Facebook varsa ordan ekleyebilirsin orda resmim var 😀
Mehtapakgl Mahbuss hea bacım bu mesajı görmemişim face kullanmıyorum. Bu arada adet olsum bu sabah. Yarın muhtemelen doktora gideceğim.
Mehtapakgl Mahbussiyiyim canım sen nasılsın gittim kuzum, yarın klomene biliyorum tedavi aynı 4 ay daha deneyecek
Mahbuss Mehtapakgl inşallah bu sefer güzel olucak 😍 her ay yeni bir ümitle başlıyoruz bakalım inşallah yine hayal kırıklığına ugramayiz
Mahbuss Mehtapakgl aynıyım canım ilaca devam 31 Aralık adet günüm. Hiçbir belirti ağrı sızı yok zaten düşünmüyorum da o yüzden bu ay sanki çok hızlı geçiyor bana. Düşündükçe vücudumuza daha çok zarar veriyoruz bence
Mehtapakgl Mahbuss kuzum kan sayımı yaptıemıştım doktor betayada bakalım 188 çıktı. Tabi iğnenin 3. Günüydü ama insan bir garip oluyor sanki hamilesindir kanda çıkmış gibi