Mrwclkgl Semaaonursnmz bugün 3.günüydü. İlk kez bugün emzirmeye aldılar 1 saat birlikteydik 🙂 ne zaman çıkar bilmiyorum Rabbim sağlıklı olduğunda versinler yanıma tez zamanda. Size de gelmiş geçmiş olsun inşallah bi daha hiç ayrılmasınız evladınızla💙😘
Semaaonursnmz Mrwclkgl aminn canım benim sende her gğn gittiğinde sor kaç kiloymuş günlük sabah 6 da tartıyorlardı belli kiloyu geçmeden yoğun bakımdan çıkarmıyorlar çünkü emme refleksi nasıldı
Elifboztug Mrwclkgl insallah canım ölçüyorum hep düşük cikiyo ama hic bisey yemek istemiyorum piskolojim bozuldu sanki ya 😣
Mrwclkgl Elifboztug öyle düşünme canım sakın. Bizde insanız ve karnımuzdaki için herşeyi yemek zorundayız. Ek İnsülin yapmaktan korkmadım hiç gerektiğinde sende ona başvurabilirsin🖐️😘
Mrwclkgl Semaaonursnmz evet soracağımız ilk şey o olacak yarın ona bakınca ne soracağımızı unutuyorum 🙈🙂 emme gücü çok güzel hemşire beğendi bu durumu. Pek uğraştırmadı miniğim
Semaaonursnmz Mrwclkgl oh çok şükür kuzum rabbim bi an önce kavuştursunuz sizi birlikte evinize dönün inşallah not al telefona bende öyle oluyordum canım