Merveozyilmaz 25. Haftadayım özellikle geceleri yatarken sanki ağzıma geliyor gibi geliyor kusma fobim olduğu için kusamıyorum midemde fena Bi yanma 😔 korkar hale geldim hala yaşayanlar var mı acaba ?
Emine67 Merveozyilmaz benim 27 haftalikken basladi suan 33 hala devam ediyor zannedersem doguma kadar da surucek . Migde yanmasi , reflü bebek migdeyi sıkıstırıp baski yapiyormus yedigimiz yemeklerin asitleri yukari dogru cikiyormus. Dr. Soyledi
Brcngl Merveozyilmaz doktorunuzla görüşüp nexium tablete başlayabilirsiniz bende de aynı sorun vardı üstelik ben geceleri kusardım hep reflü yüzünden daha sonra nexium içmeye başladım iki günde bir ya da üç günde bir mucize gibi bi şey şu an hiç yanmam yok şükür son ayımı çok rahat geçirdim.
Gzd_ Merveozyilmaz soğuk süt iç aşırı etkili hemen geçiriyor tavsiye ederim ve yatmadan önce baya bir süre birşey yeme bende kusmaktan korkuyorum anlıyorum halini
Merveozyilmaz Emine67 Allah yardımcımız olsun çok kötü oluyor boğazımda Bi şey hep duruyor sanki anlayamadım gitti, çok yemekten falan diyordu herkes ama alakası yok demek ki
Emine67 Merveozyilmaz aminnn . aynen her an migden agzinda geziyosun sanki her an kusucakmissin gibi cok fazla yemenin de etkisi var tabi ama bos migde daha da asit uretiyor mecbur hemde cocuk icin yemek zorundayiz . Allah yardimcimiz olsun
Bnr O mide yanma olayı çok fena bazen ne ilaç ne süt ne salata ne maden suyu hiç fayda etmediği de oldu. Artık dediğiniz için sürekli kusmaya başladım mide yanması yüzünden. Rennie vermişti ilaç kullandım bitti ama faydası çok olmadı açıkçası bu hafta kontrole gittiğim de tekrar söyleyeceğim ben bakalım. Özellikle ben de ikiz olduğu için onlar hareket ettikçe midem midelikten çıkıyor. Ağladığım bile olmuştur yani. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Merveozyilmaz Bnr kesinlikle öyle çok zor oluyor kussam rahatlayacağım belki ama o da olmuyor işte 🙄 tabi ikiz olunca iki katı kadar oluyordur herhalde