Cz34 Kızlar 4 buçuk aylığım 3 4 saaat dışarı çıktım ve belim ağrıyor karnımın sol tarafı çok ağrıyor yürüyünce ve ayakta çok durunca oluyor neden?
Busra_karadag Cz34 canım bende bugn misafir agırladım 4.ayım bitti vok yorldm belim ksrnm cok agrıyodu artık dinlenimce biraz azaldı sende biraz dinlrien bak olmazsa bi duş seni rahatlatır oda olmadı bi doktora görün canm
Szeys Cz34 Yorgunluktan olmuştur canım. Belin sırtın ağrır karnın gerilip yırtılacakmış gibi sızı olabiliyo dinlenince geçecektir
Gokceylmazz Cz34 benimde geçen hafta çok yorulduğum için karın kasık ve bel ağrım olmuştu şiddetli korkudan acile gittim ama bişey çıkmadı şükür yorulunca oluyomuş dinlendim geçti canım sende bol bol sırt üstü yap ayağına yüksek yastık koy
Cz34 Busra_karadag Uzandım biraz hafifledi ama hani bir doktorumuza soralım karın içi genişlediği içindir bide çok fazla yorulmaya gelmiyoruz 😔
Cz34 Szeys evet ama bıçak saplanıyor gibi korkutuyor dinlenince geçiyor tabi neyseki hafifledi şimdi biraz
Busra_karadag Cz34 aynen oyle ben bi bulaşık yıkayana kadar cok yoruluyorm hem agırlaşıyorz ondandr dçye düşünüyorum
Cz34 Gokceylmazz Bacak aramayastık koyunca iyi geliyor yüksek yastık birde kanama olmayınca korkulcak birşey olmazmış idrarda yanma falan Allahın izniyle sağ sağlim doğar bebeklerimiz 🙏🏻
Nurbegummete Cz34 bendede bu şekildeydi ve 36.haftamdayım dediğin bu ağrı hâlâ devam ediyo inşallah senin öyle olmaz canım
Cz34 Nurbegummete İnşallah çok yorulmaya gelmiyor bedenim ama mecburumda yapmaya ayakta durmakta zorundayım ev işi derken dışarı doktor alışveriş derken birşey olmaz herhalde 😔
Kbrylmz16_ Cz34 benim o ağrı 7 ayımda başladı doktorum büyüdüğünden kilo aldığından dedi magnezyum verdi ve başı yukarıda olduğundanda olmuştu.uzanınca geçiyordu düz şekilde ayaklarım yukarı kaldırınca yani sürekli yat diyordu ama sonra geçti .
Cz34 Kbrylmz16_ Ben hiç kilo almadım yediğim çocuğa yarıyor sanırım hani genişlediği için belkide karnım oluyor belkide 😔🤦🏻♀️