Guleren Efuchama içeriğine bakayım canım benimkinde de omg3 filan var ama ne derece yerini tutuyor bunlar bilemiyorum
Guleren Eceegnlts bugün ilk defa burda yazmış ya bir arkadaş limon sık ye diye sulu köfte yaptım bol limon sıkıp yedim sıkıntı yaşamadım ama direk yiyememiştim daha önce canım.şükür bugün ilk oldu
Guleren Sinemustafa2008 bende canım büyük balık yiyorum evlendiğimden beri oda 3-4 ayda filan hamile olduktan sonra hiç yemedim.Doktorum proteini biraz artır dedi aşırı mide bulantılarımı biliyor beni zorlamadı hiç illa şunu ye bu diye benim kendi evhamlılığım.
Guleren Dilaraeymen ah canım benim ya rabbim sağlıklı uzun ömür versin evlatlarına da sana da.kaşar çok gena yağlı diye mi bilmiyorum yediğim anda çıkarıyorum.
Guleren ozgeya Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza da size de.Bende ihmal etmiyorum şükür vitaminlerimi haplarımı daha önce 3 gebelik kaybı yaşadım ne yazık ki insan korkuyor yetemiyor muyum olmuyor mu diye.İnşallah dediğiniz gibi benden alır ne gerekiyorsa bi sıkıntı yaşamaz evlatlarımız.
ozgeya Guleren Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için🙏🏻 İçinizi hiç bozmayın,takviyelerinize devam edin,Allah’ın izniyle sapasağlam,sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza🧡