Suradamar Akurt ben 15+2yim öyle bir şey yaşamadım hiç. Birde plesenta yerleşmesi nasıl oluyor ki o kanamanın en başta yumurta çatlamasında olması gerekmiyor mu
Akurt Yarenimin bebeginiz saglikli mi acaba benimde su an var kanamam yogunlugu gecti çok sukur ama hala bitmedi doktor zamanla geçecek dedi ama korkuyorum gene de
Akurt Suradamar plesenta bazi gebelerde asagiya bazilari da yukariya yerlesiyomuş benim asagiya yerlesmis kanamam oldu 1 ay once su an azaldi plesenta da yukari cikmaya başlamiş
Gmz_ismt Bende 6 haftalıkken kanamam olmuştu hemde baya baya çok gelmişti kalp atımlarını bile duymamıştım henüz o hafta düştü diye doktora gittik o zaman duydum kalp atımlarını ve doktor yerleşme kanaması olmuştur dedi
Akurt Gmz_ismt bebegim gayet saglikli kalp atişlari hatta bazen hareketlerini bile hissedebiliyorum cok hafif 2li tarama da gayet iyi cikti cok sukur ama hala kanamam var
Yarenimin Akurt 33. Haftam doldu hamileliğim gayet sağlıklı bebek. Bir hafta kanama geldi hafif hafif kahve rengi. O yüzden güzel düşünün güzel olsun dr unuza güvenin tek tavsiyem bol bu bol dinlenme. yatabiliyorsanız yatın çoğu zaman.
Bilge1010 Akurt kanamaniz kacinci haftada oldu benimde 14. Haftada birden basladi pruluton vuruluyorum ama hala kahve akintim oluyor her gun 16+4 oldum ve gerçekten yoruldum artik,😞 baskisi, agrisi hepsini yaşıyorum 😞
Akurt Yarenimin butun gun yatiyorum eşim isten gelince yoruldum bacaklarim agriyo derken ben yatmaktan bacaklarim agriyo diyorum :)
Akurt Yarenimin cok kotu bisey kanama ilk kanamamin oldugu gun napicagimi sasirdim elim ayagima dolandi.
Yarenimin Akurt bende dedim öldü galiba kaybettim ☹️ Allah kimseye yaşatmasın bizide beterinden korusun 🙏🙏
Akurt Bilge1010 12 13 14 o haftalar oldu kabverengi akinti normal su an kirmizi kan tehlikeli kahverengi.akinti icinde kalmiş pis kandir dikkat et bol.bol dinlen ilişkiye girme insallah yukari cikar canim.