Ozlemclk52 Balkizinanesi gebeliği yeni öğrendim arkadaşımın doktoruna gidiyorum ve çok sevdim doktorumu Ahmet vehbi koca kadinsagligi merkezinde çalışıyor gop meydanda medicalparkin sırasında bana uğurlu geldi catlatma iğnesi ilk denemede gebe kaldim daha önce bir kürtaj bir kimyasalım vardı ahmet beye tavsiye üzerine gittim ve cidden uğurlu geldi çok sukur🤲🙈
Ozlemclk52 Sultanylmz bende yildiztabyada oturuyorum cuma pazarının orda bende yeni öğrendim gebeligi ilk o hastanede kan verdim gop meydanda kadinsagligi merkezine gidiyorum arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı ahmet vehbi koca tavsiye ederim😊
SedefUygun Balkizinanesi Oğuz hocaya gidiyorum fiyatlarıda hemen söyliyim Sezeryan sgk tek 1800 çift 1500 Normal sgk tek 1500 çift 1200 Sgk hariç sezeryan tek 2600 çift 2300 Sgk hariç normal tek 1950 çift 1650
Balkizinanesi SedefUygun denildigi gibi yoğun mu çok sıra bekliyormusunuz kolay randevu alınabiliyor mu çok sağolun 🙏😊
SedefUygun Balkizinanesi Randevu kolay alınabiliyor bu zamanda kadar sıkıntı yaşamadım bekleme konusunda yani yarım saat 40 dakka geç girmişliğimde oluyor tabiki içerdeni hastanın durumuna bağlı
ikizannesi_ Balkizinanesi bnde bilgede oğuz bey e gidiyorm randevu en fazla yarım saat geçio sorun yaşamadım onun haricinde başkada halada orda devam ediyorum ilgili bı doktor da bn tavsiye ederim 😊🤷
Ceylan3178 Selime hanıma gıdıyorum çok memnunum okadar doktor degiştirdım ama onun kadar iyi bir insan görmedim ayrıca watsaptan her dakika soru sorsam cevap verıyo 😂
Mlssa Balkizinanesi Gop Kadın Sağlığı Merkezi Fahri İnan🙏🏻 Kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir doktordur
Selmaymn Bende medicalpark meriç beye gidiyorum memnunum şuan detaylı ultrason çekılmesi lazım bir kaç hafta sonra orda 650₺ fiyat verdiler hastane biraz pahalı dışarıda çektiricem büyük ihtimall
Yenianneadayi2208 Selmaymn bi postta okudum bezmialemde 300 liraydı sanırsam.Buradaki postları bir araştır derim.
Ceylan3178 Betul34 evet çok iyi bir doktor bıraz yorgunluk olsada ben hep muayne olmak için nöbetci oldugu gunleri seçiyorum 🤭
Betul34 Ceylan3178 evet bende gunduzleri cok kalabalik ilk kizimda hep ona gittim dogumumda onda oldu simdi oglum olacak 17 haftaligim yine ona devam ediyorum:))
Yenianneadayi2208 Betul34 peki ilk doğumunuz normal mi oldu sezeryan mı ? Ben ne zaman gitsem hep sezeryanda selim e hanım.Ondan hiç gidesim yok normal dığum istiyorum çünkü.Gittiğin hastane aşırı uzak orayı da bırakıcam 3-4 kere gittim zaten🙄 hastane ve doktor arayışı içindeyim
MrsClk Deletedmom2224 o kadar çok doktor gezdim ki en son bir gün bebeğime birler oldu diye ağlama kriziyle kendimi en yakın yer diye academiaya attım. Bülent bey var Asya hastanesinden gelmiş. Şimdiye kadar bu kadar ilgili başka bir doktora denk gelmedim inanılmaz memnunum. Ama hastane konusu asla güven vermiyor🤦🏻♀️ Bülent hocayı da bırakasım yok doğuma yakın başka bir hastane bakacağım
Sultanylmz MrsClk Bnde bülent beye gidiyorum ama nedense bna güven vermiyor o doktor 2 kere üst üste gitsem hmn bu kdr sk glme zararlı ultrsyn dedi bn diger hamileliğimde kanamadn dolayi nerdeyse her hfta gidiyrdm bi sknti olmuyordu o yüzden mecburiyetten gidiyrm buna yakın diye
Deletedmom2224 MrsClk benim ablamin bebeği doğumdan sonra kuveze girme durumunda kaldı bize en yakın orası vardı yatırdık ve 10 gün boyunca türlü bahanelerle sırf devletten daha fazla para alabilmek için çıkarmadılar çocuğu. Şimdilik enfeksiyon yok ama test yapicaz kesin enfeksiyon çıkacak diye saçma bir cumle bile kurduklarını hatırlıyorum içimiz rahat etmedi hemen çıkardık ordan medicale götürdük ve sonuç bebeğimiz çok sağlıkli sarıliktan girip 10 gün kalmak çok çok saçmaydı. Bebeklere götürülen biberonlari bile karıştırarak veriyorlardı bebeklere kim bilir belki anne sütlerini bile karıştırıp verdiler o yüzden orayi asla tavsiye etmiyorum
Ceylan3178 MrsClk Asya hastanesi bencede bır facia çünkü bızım kıracımız oraya muayneye gidiyordu ilk zamanlar kan testi yaptı 2 gun sonra bebegıne ultrasonla baktılar keseyi göremediler alttan bakmişlar ne alakaysa hatta 3 gun geçti( tabı bu arada kese var) kanaması oldu ve bu seferde elle kontrol etmişler sonuç düşük oldu ben o hastanenin sebep oldugunu düşünüyorum 😱🙄
MrsClk Sultanylmz Allah Allah bana da aksine çok sevecen yaklaşıyor hatta bende her hafta gitmeme rağmen bana öyle bir şey demedi. Her seferinde de en az 15 dk bakıyor ultrasonla her şeyini ölçüyor oluşan iç organlarına bakıyor ayağına bacağına parmaklarına bakıyor 🤷🏻♀️ Kafam karıştı şimdi