canan48 Aranızda detaylı ultrasona giren var mı diğer adı obsitetrik bilen varsa lütfen yardım edebilir misinz ne olduğu hakkındahaftaya bende gireceğim
Buketttt canan48 haftaya bende giricem, cok heyecanliyim bebeğime daha yakından tanışacakmışım gibi sanki 🤗 inşallah saglik li da çıkar detaylı usg sonucumuz cok heyecanliyim, hemen zaman geçsin istiyorum.
Recbey canan48 ben girdim canim geçen çarşamba günü çok güzel birşey tek tek ayrıntılı heryerine bakıyor beyinden başlayıp kalp omurga mide idrar torbası bağırsaklar el ayak parmaklar sonrada yüzünü görmeye çalışıyorlar inşallah gosterir sizin bebeğiniz benimki parmak ağızda resimi var tam göremedik yüzünü 😊😊 yaklaşık 40 45 dk sürüyor
canan48 Buketttt ay evet inşallah sağlıklıdırlar görebiliriz banada garip bir heyecan sardı bian once zaman geçsin istiyorum 🙏🏻😊
canan48 Recbey yaaaaa okudukca heyecan bastı inşallah sağlıklı bir şekilde bizde görürüz 🙏🏻 Eşlerin girmesine izin verilıyor mu tek mi görebiliyoruz 😊😊
Recbey canan48 özele giderseniz ki ben öyle yaptım girebiliyor devlette giremiyor diye biliyorum yinede farklilik gosterebilir sehirden şehire