zelis63 Elmas234 13. Haftaya kadar o kadar çok yaşadım ki sonra doktorum ilaç verdi şimdi 19 haftalığım iyi oldu ne yaptıysam yaramadı kayısı zeytinyağı hepsi boştu ilaçla düzene girdi
Ikigozumuncicegi Elmas234 canım kan ilacı kullanıyorsan o yapiyo hem renginde değişiklik hemde kabız yapabiliyor. Başka fikrim yok bol bol kayısı suyu ve normal su iç 😊
Nihal1991 Elmas234 ilk zamanlar yaşadım çok basur oldum artık ve 29. Haftadayım yine başladı tabiki bunada şükür ilk haftalardaki gibi degildi ilk haftalarda ölüyorum sanıyordum😢
Deletedmom6 Ikigozumuncicegi O soruyuda açıklayıcı bişey yazmadığı için öyle yazdım. Benim ne yazdığım seni ilgilendirmez . Sen kendini yorumuna odaklan bence 👍👍👍
Deletedmom6 Ikigozumuncicegi Bencede körsün bnde yorumumun şuan silinmiş olduğunu görüyorum ama kendim silmedigimi söylüyorum
Deletedmom6 Deletedmom0231 Kaçıncı haftasında . Kabızlığa ne iyi gelir diye mi soruyor . Yoksa gebelikde normal mi diye mi soravak 😄😄
Elmas234 Merve1997 yorumlar için teşekkürler 10 hafta 2 hamileyim ilk günden beri yaşıyorum önerileriniz teşekkler