canaile Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim.esimle severek isteyerek evlendik.ama evlendikden sonra hergun alkol kullandigini ogrendim.birbirimizi seviyoruzda ama alkol aldiginda hep bir sorun tartisma.ailemede hic bir sekilde soylemedim.nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum.çocuk istiyoruz oda olmuyo.bir bucuk yildir korunduk sonra dusunmeye baslayinca korunmayi biraktik.bir bucuk yildir deniyoruz olmadi.doktorada gittik esime sperm testi banada hormon testleri yaptilar hic bir sorun yok.sebepsiz infertile denildi.ama cok bunaldim ve cok uzuluyorum.kimseyede anlatamadigim icin burda paylasmak istedim.uzun oldu kusura bakmayin.tesekkur ederim😢😢
Guligul canaile uzuntuden stresten olmuyordur gayet net ortada. Esiniz alkolu birakmadan hayatiniz iliskiniz duzelmeden bebek yapmak mantikli degil siz de farkindasinizdir. Bence once sorunlari cozmek icin cabalayin sonra bebek isine baslayin. Allah yardimciniz olsun.
Lalemm86 canaile cnm alkol sorununuz da var nasıl olucak çocuk olsada devam eder çok iyi düşünmen lazım
Tugceyalin canaile internette kuru incir suyu tarifi var canım. Dene istersen bikaç gün içsende fayda ediyor. Yumurtalıklarını çok iyi çalıştırıyor.
Guligul canaile o zaman neden bebek diye tutturdunuz? Belki de Allah bilerek vermiyordur durumunuz ortada iste! Adam duzelmek icin bir caba gostermiyorsa boyle hayat gecer mi? Boyle evlilik olur mu? Bu adamdan baba olur mu? Dogacak bebege yazik degil mi? Yasiniz da genctir yol yakinken kendi hayatinizi kurtarin olmayacak duayi oldurmaya calisarak yillarinizi heba etmeyin.
Lalemm86 canaile yani kaldıramıyosan çocukta yokken herkes alkolü kaldıramaz bırakırım destede bırakmaz e yarın öbürgün çocuk olucak onlarda sonra görerek içer özenirler zor cnm karar senin
Lunabrilla canaile hem ayrılmayı düşünüp hem çocuk mu istiyorsunuz? Yazık günah. Evlilikleri düzelsin diye çocuk yapanlar malesef sonradan hem pişman oldu hem o çocukları sevgisiz bir aileye getirdiler.
Suradamar canaile yani bunun düşünüp bir de bebek yapmayı düşünmeniz çok tezat siz kocanızı seviyor musunuz bebek alkolü bıraktırır mı alkolik birinden bebek istiyor musunuz bunların cevabını vermeniz lazım. Ben 8 aydır evliyim eşime sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum yalvara yalvara hala bırakmıyor. Evlenelim bırakır dedik olmadı şu paketler bitsin bırakıcam dedi olmadı bebek olsun bırak dedim yine olmadı bu sadece sigara düşünün eşinize 3 yıldır bıraktırmaya çalışıyorsanız da bırakmıyorsa bence bir sorun var. Üstelik evlendiğinizde sizr söylememiş bı ciddi bir yanlış. Allah korusun ben asla kabul edemezdim böyle bir ieyi kandırılmış gibi.
Meltemkskn canaile canım sen şuan çocuk olursa eşim alkolü birakır diye düşünüyor olabilirsin ama sanmıyorum önce eşini yola getırmelisin çocuk olduktan sonra çok kötü olursun bu benim yorumum çocuk meselesine de gelirsek iltihabın var mı cok
canaile Meltemkskn evet o sekilde dusunuyorum duzelir diye.normalde cok iyi bir insan her dedigimi yapar deger verir ama alkol aldiginda cok degisiyo.az önce tartistik.dedim yok olayim gideyim bu hayattan.
Erenimo canaile arkadaşım, alkol sorunu çözülmeden çocuk yapmak istiyorsun. Diyelimki oldu, alkolden sıkıntılar başlayınca bide çocuğum var diye dert yanacaksın. Her şeyin vakti saati vardır. Önceliğiniz alkol olmalı,
canaile Lunabrilla hayir kesinlikle oyle degil ayrildikdan sonra neden yapayim cocugu.cok aradayim ne yapicam bende bilmiyorum.
zcolak Lunabrilla çocuğunu evliliğini kurtarma aracı olarak görmek nasıl bir bakış açısı inanın şaşırıyorum. Bana göre bencillik bu. Daha iki kişiyken mutlu olmayı beceremeyen insanlar bir bebeğin sorumluluğu altında hiç mutlu olamazlar 🤦🏼♀️
canaile Guligul inanin bende cok dusunuyorum hepsini olmiyacak duaya amin demeye inaniyorum kendimi kandirip duruyorum.
canaile Suradamar evet esimi seviyorum ama bu sekilde olunca alti bos olmus oluyo.ve ustelik ne sigra nede alkol agzima surmus degilim.cok cikmazdayim kimseye birsey anlatamiyorum.aileme anlatsam bir dakika tutmaz beni burda.cok sansizim isim gucumde var.esim ins.muhendisi bende muhasebeciyim.