minikmucizem1_ Ucfjvukvfk aşılamasi tutmayipta ertesi ay kendiliğinden hamile kalan çok varmış ya bnmki tutmazsa bnde normal deneyecem bir ay
Ucfjvukvfk minikmucizem1_ evet benim tutmadi ama ilskiyi duzenli yaptim hatta bazilari diyordu aykalariniz havaya kaldirin ben o ay kalmadirmadim uzandim uzanarak ayaklarimi ust uste attim yarım ssat kalkmadim sabah erken dus aldim hemen dus almayin
minikmucizem1_ Ucfjvukvfk aynen bizim çok ilişki olmuyor aslında bide aynı gün banyo yapıyorum oda etkiliyordur
Ucfjvukvfk minikmucizem1_ https://play.google.com/store/apps/details?id=org.iggymedia.periodtracker bak bunu indir ve takip et yumurtalama gunlerini aksatma ve 2 gunde bir gir cnm
Ucfjvukvfk Coxuk istiyorsan cnm o ay bide adetin duzenli mi ve aydan aya mi giriyorsun yoksa gec mi giriyorsun adete eger toplam adet suresi 30 gun se onun adeten cikinca 14 gun sonra yumurtalama gunu oluyor ve sana bir program soylecem onu indir ona gore git bak valla tutar
Nasippp Tekinnn bende bu ay adet olunca gideceğim klomen isteyeceğim bu ay da olmadı kan verdim bu gün 😔 Çatlatma iğnesi için 5 gün sonra gel diyor dr değil mi geliştiyse çatlatma iğnesi yapılıyor dimi?
Tekinnn Nasippp evet canım nasipten öte yol yok sıkma canını ben de kötü hissediyorum kendimi inşallah bebek vardır ama strese girdim
Tekinnn Nasippp yok sayamadım kaçıncı olduğunu 2 yıldır uğraşıyorum. 2. Aşılamamdı ilki tuttu düşük oldu bu ne alemde bilmiyorum ama bi tuhafım inşallah bu da tutar 🙏 sağlıkla devam eder
Nasippp Tekinnn rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hepimize kuzum vakti saati gelince olur inşallah🤲🏻
Tekinnn Nasippp kullanmıyorum canım doktorum sağlıksız gebelik olacaksa düşmesi daha iyi deyip vermedi. İki defa düşük yaptım kan pıhtılaşmasından dolayı suan ilaç kullanıyorum önlem amaçlı.
Nasippp Tekinnn Benimde aynıydı 3.5 aylıktı 4 e giriyorduk düştüğünde görmüş kayınvalidem cinsiyeti erkekmiş 😥 senin kaç aylıktı canım
Nasippp Tekinnn Rabbim sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin hepimize canım 🤲🏻😞 adet olayım gidip isteyeceğim özel doktoruma inşallah verir klomen