Minikbebis İlk baş bütün güzel annelere merhaba bir gün buraya benimde yazacağım aklıma gelmezdi Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 06.11.2019 gece 02.00 da nişan dediğimiz şey geldi benimki kanlı değil sümüksü renksizdi panik yapmadım hafif bir sancım vardı evde dolaştım yattım kalktım kontrolüm vardı zaten sabahı bekleyeyim dedim ve 6.30 da acile gittik yatışım verildi hafif sancılarım ve 1 cm açıklığım çıktı . Bu arada canım çok kıymetlidir. İlk doğumum olduğu için biraz uzun sürebilir dediler . Doktorum epidural ister misin dedi bende olur dedm sancı acılarımı hissetmemeye başladım güzel bi uygulama cidden 👍😁 artık acilmalarım çoğalmaya başlamıştı sancılarımda arttı biraz hissetmeye başladım tabi ama dediğin gibi canım tatlı olduğundan beni sezeryana alın demeye başlamışım bir sürü şey söylemişim eşim ve annem çok destekcimdi doktorum oyalayın doğurucak artık demiş acılmam saat 21.00 da 6 cm olmuş beni oyaladılar tabi sonra büyük tuvaletimi yapma hissi geld nasıl ama tutamıyorum dedm nolur artık alın doğumhaneye gittik doktorum nasıl ıkınmam gerektiğini söyledi 23.50 de paşam dünyaya geldi ıkınırken doktoru ve ebeleri mutlaka dinleyin kesim hiç olmadı kızlar sadece 1 tane dikişim var dkişte hiç acımadı ve kuş gibi oldum bebeğim çıkınca 2 ıkınmada kucağımdaydı ve herkese oluyorsa normal doğumu tavsiye ederim şuan her işini yapabiliyorum kalkıyorum yürüyorum 🙏 şükürler olsun benim gibi canı tatlı biri yaptıysa sizde yapabilirsniz sadece sabır ve dua kızlar şuan o çektiğim acıların sancıların hiçbirini hatırlamıyorum ve oğlum yanımda uyuyor Allah herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar versin 👶 oğlum 3300 51 cm doğdu bu arada🌙🌙
defne55 Minikbebis açılma için herhangi hareket bisey vs yaptın mı canim😊 allah analı babalı büyütsün bu arada 🧿🖤
Zlmdemir MinikbebisHayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Canm. Darısıda bana inşallah.bende epidural ile istiyorum doktoruma da belirtmiştim ama 4cm açılma olana kadar yapmıyorlarmış.senin kaç cm de yapıldı.
Yesimlive Minikbebis epidural oldum demissiniz ya bu sadece sancı azaltan bişeymi dogum anında hissettinizmi rahat ıkınabildinizmi nasil hissettiniz çok merak ediyorum bende epidural dusunuyorum çünkü
Minikbebis defne55 hamileliğimde bol bol yürümüştüm ve plates topu almıştım eve onun üstünde kendimce bişiler yapıyordum hastanede sürekli nstye bağladıkları için duş ve çok hareket edemedim
Minikbebis Hllhnm benimki renksiz hani sümük akarya burnumuzdan su renginde ama yapış yapış benimki öyle oldu evde gelen hastanede alttan muayne ettiklerinde o sümüksü akıntı kanlıydı ebenin elinde öyle gördüm ama evde deidğim gibi renksiz ve yapışkandı
Minikbebis Yesimlive sancı geldiğinde acıyor bu acıyı azaltıyor ilaç veriyorlar belden 2 saat sürüyor etkisi az az veriyorlar benim en son çok az bi doz verilmişti gayet ıkındım o his kaybolmuyo bacaklarımı felan oynatıyordum yani
Minikbebis Zlmdemir benimde öyle oldu 4 cmdeyken canım daha fazla acılma oluncada yapmıyorlarmış mesela 6 cm felan oluncada yapmıyolarmış 4 cm altındAda yapmıyorlarmış
Minikbebis Nur-ylmz ben son iki hafta bol bol yürüdüm 4-5 km evdede pilates topunda hareketler yaptım akşamları üstüne oturarak birde hamileliğimde çok hareketliydim her işimi kendim yaptım son haftalara kadar