Merveeex merhaba kozlar her konuya denk geldiğimde yazmaya çalışıyorum çünkü ben çok üzüldüm başka kimse üzülsün istemiyorum bu konuda bende 8 ay sonra tedavi ile birlikte olabildim eşimle ve yaklaşmasına bile musade edemiyordum şimdi hamileyim 10 haftalık.vaninusmus tedavisinde bana doktorumun öğrettiği çok basir bir teknik var ilişkiye girilecegi zaman ya da doktor muayenesinde ultrasonla bakılacağı zaman önce tuvaletimi tutar gibi kendimi sıkıyorum tamamen giriş kapalı oluyor sonra tuvaletimi yaparmış gibi kendimi rahat bırakıyorum ultrasonun nasıl girdiğini bile anlamıyorum ben hem panik atağı hemde anksiyetesi olan biriyim ben bile acısız yapabiliyorum artık sizde yapabilirsiniz allahın izniyle herseyde bir hayir var bu tedaviyi gormemis olsaydım bu sefer her doktor randevusundan korkucaktim doğumla ilgili hıc birşey okumuyorum izlemiyorum dinlemiyorum tavsiyemde bu yönde akışta bırakmaya çalışmak çok yararlı diye hissediyorum korkarak günlerimi zehir etmek istemiyorum doktorum kesinlikle normal doğum potansiyelin var hem ilişki acısından hemde psikolojik olarak sana çok iyi gelir dedi lütfen arkadaşım doktorunu değiştir seni uzmicek korkitmicak bi doktor bul çok açık ve uzun oldu kusuruma bakmayın lutfen🤗