Aysegulk Herkese merhaba medicalpark bahçelievler hastanesinde doktor önerisine ihtiyacım var yardım lütfen
zcolak Aysegulk İrina hanım var. Bekar bir arkadaşım gidiyor oldukça ilgili bir doktornuş. Bende hakkındaki yorumları okumuştum gayet olumlu yorumlar yapılmış. Gitmek isterdim ama muayene ücretleri biraz uçuk o yüzden gitmedim.
Aysegulk zcolak irina hanımı duydum ama türk olmadığı için iletişim açısından sorun yaşar mıyım acaba o yüzden tedirgin oldum o konuda bilginiz var mı
Mordeytoli Merhaba bende oraya gidicem. Bir arkadaşım ali beye gitti ve aşırı memnun. Bir daha hamile kalsam ona giderim diyor. O yüzden bende orayı düşünüyorum 😊
Aysegulk Mordeytoli Randevu listeleri güncel değil sanırım internette randevu alırken adı çıkmıyo çünkü bilgi için çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
Mordeytoli Aysegulk rica ederim canım ne demek. Ben Bahçelievler diye biliyorum arkadaşım orayı söyledi çünkü. Acaba başka hastaneye mi geçiş yaptı. Arayıp sorabiliriz ama😊
Aysegulk Mordeytoli internetten baktım o hastane kadrosunda görünüyo ama randevu listesinde yok aradım sordum tüp bebek uzmanı olduğu için randevusu aranarak oluşturuluyormuş sizide bilginiz olsun 😊
Ebruas Bende gitmiştim ali ihsan beye yumurtalıkta miyom sebebiyle çok ilgili çok güleryüzlü bir doktor. Hemşire yakınım önermişti kendisini. Tüp bebek olduğu içinde randevusu yok kendi hemşiresi var arayıp o şekilde randevu alınıyor. Yalnız şuan tatilde sanırum şnstagram hesabında öyle bir paylaşım yapmış