Kizkalesi Hilaliko bende evlendiğimde 58 kiloydum 65 le hamile kaldım şimdi 80 im. Sende benim gibi evlenince yayılmışsın😂
Gulcan85 Hilaliko bol su içerek hem sütü çok arttırıyor.hemde emzirerek 😄.ilk doğumunda çok su içtim cok ta süt oldu.vücut su istiyordu .yoksa zorla da içilmiyor valla
Gulcan85 Ben 66 ile hamile kaldım.kilolu kaldım 33 haftalıgım 6 kilo aldım.72 oldum.. Diğer dogumlarda cok almıştım. ikisini de 55 ile hamile kalıp ilkinde 12 ikincide 18 kilo almıştım.bunu 8 kilo bitiricem bu gidişle.erken dogum riskin var zaten erken gelecek inşallah gelmesin dua edin olur mu 🙏birde ben dogum yapınca ısırgan otu cayı içiyorum.süt arttırıyor.hindistan cevizi tazesi süt arttırır bilginize 😊😊 ÇOK KONUSTUM😃😃😃😃
Cigdem1987 Hilaliko ilk gebeligimde 20 kilo aldim, 21 kilo geri verdim. Bunda suan +16 kilodayim 36. Da, yine veririz insallah 🙏 emzirme ve yurumeye basladiginda bebek hizla veriliyor zaten 😉 dert etmeyin..
Elifnurcey Hilaliko 12 haftalığım hiç kilo almadım 😒 kendimi bildim bileli 46 kiloyum ya 😂 Ne alıyorum ne de veriyorum kilo.
Sfydmn Hilaliko 1 kilo aldım sadece 25 haftalık olduk dikkat de etmedim ama almadım şükür o 1 kilo da çocuk eşi su diye teselli oluyorum
Sema12 Hilaliko 30 haftaligm 54le hamile kaldm 57yim , zaten 1 bucuk kilo askin bebegimn kilosu cok sukuur ona yariyor 😂😂
Prenslerinin_annesi Hilaliko bol bol su iç ara ögünlerde meyve ve yogurt ye cok acıkana kadar bekleme gec saatlerde yemek yeme bol hareket et ☺️ben İlk oglumda 9 ıkıncı ogluma 12 kılo ile dogum yaptım
yagmur_annesi Hilaliko ben 25 haftalik iki kilo almistim bende cok yiyordum ama cok hareketliydim o yuzden yediklerim bebise gidiyordu hep yürüyüş yaptim o zamadan beri ev isi filan en sonunda 9 kiloyla dogurdum
Arasbulut Hilaliko Benim de ilk gebeliğim 25 haftadayım 8 kilo aldım inşallah max 12 veya 13 kiloda tamamlarız 😊