esraatila 46 yla evlendim 49 la hamile kaldım . İlk aylarda kilo verdim suan 24. Haftaya girdim daha 49 kiloya yeni geldim 🤦
Beyzaharun Hilaliko dr um bana en fazla 15 kilo ama ben 10 diyorum dedi ayda 1 kilo alıcaksın dedi şuan zaten 7. Haftadayım henüz almadım hiç ama bakalım
Metehanmoms Hilaliko bende öyle şimdiye kadar hep ayda 1 kilo alıyodm iyi gidiyodu bu ay 3 4kilo almşm🙉
Hilaliko Metehanmoms dıkkat etmek gerek ben bu ay cok hamur ısı yedım ama kabuk edıyorum bu ay sebze ve proteın beslencem gunlere katılmıcam bakalım😄
Burcu16 Hilaliko aman hiç dertte öyle bir gidiyorki kilolar ben hayatımda 54 ü görmemiştim bebek olduktan sonra onuda gördüm o koşturmaya kilo yağ dayanmaz canım :)
Hilaliko Burcu16 oyle dıyorlar ınsallah verırım bende ılk baslardada sutun olsun ye iç dıolar aman ne yapcamızı sasırdık
Hazaldd Hilaliko bende 70ile kaldım hamile hatta 69bile diyebilirim aynı sen gibi 10kilo aldım 24.hafam napcam bilmiyorum doktorum yavaş ol napıosın dedi ama haftaya bir daha gidicem kızacak epey
Hazaldd Hilaliko bende 70ile kaldım hamile hatta 69bile diyebilirim aynı sen gibi 10kilo aldım 24.hafam napcam bilmiyorum doktorum yavaş ol napıosın dedi ama haftaya bir daha gidicem kızacak epey
Metehanmoms Hilaliko ben öyle aşırı bi düşkünlüğüm yok tatlıya felan canm çekeni az az yerim ama birazda bünye meselesi sanırım 🙉
Gulfem07 esraatila 30.haftada basbaya belli oluyor ilk başlarda çok çıkmıyor.Cocuk 1.5 kilo bi olsun nasıl belli olmasın yani:)