Hilaliko 25 haftalık olduk ve 10 kilo almışım 🤦🏼♀️ Sizde durumlar nasıl çokmu fazla almışım 🤨 Nasıl az kilo alabilirim acaba az yiyerek biliyorum ama açıkıyorum ne yapayım😞 ben değilde bebeğim alsa sadece keşke kilolarımı 🥰
Deletedmom6 Hilaliko 30. Haftadayım 27.de en son 8 kilo almıştım şuan bilmiyorum ama ideal almışsınız aman elbet veririsiniz doğum dan sonra takma kagaya
esrakahveci Valla 37+1 48 kilo evlendim 60 kilo hamile kaldım 75 kiloyum şuan bebeğim 3300 kg cuma günü sezeryanim var
Kizkalesi Hilaliko bende evlendiğimde 58 kiloydum 65 le hamile kaldım şimdi 80 im. Sende benim gibi evlenince yayılmışsın😂
Hilaliko Deletedmom6 ılk gebelıgım bana cok gıbı geldı bu haftadan sonra dahada hızlı alınıyormus onu dusunuyorum saglıcakla gelsınler yavrularımız verırız ınsallah 🤲🏼🤲🏼
Gulcan85 Hilaliko bol su içerek hem sütü çok arttırıyor.hemde emzirerek 😄.ilk doğumunda çok su içtim cok ta süt oldu.vücut su istiyordu .yoksa zorla da içilmiyor valla
Cigdem1987 Hilaliko ilk gebeligimde 20 kilo aldim, 21 kilo geri verdim. Bunda suan +16 kilodayim 36. Da, yine veririz insallah 🙏 emzirme ve yurumeye basladiginda bebek hizla veriliyor zaten 😉 dert etmeyin..
Lindam Yrnkrm bende 6 kilo vermiştim 32.ci haftadayız verdiğim kiloyu aldım fazladan sadece 1 kilo almışım şuan
Deletedmom6 Hilaliko Yani uster istemez insan alıyor. Çok hamurişi fln yiyorsan yeme ben mesela kahvaltı hariç hiç ekmem tüketmem. Sürekli meyve , sebze , et odaklı beslen
Simsim6 Hilaliko üzülmeyin ben de 26ya kadar 9 kilo almistim dikkat etmemistim pek, sonra dikkat etmeye basladim suan 35teyim toplam 10kilo oldu oyle cok hizli artmadi yani sizin de oyle olur insallah
Arasbulut Hilaliko Benim de ilk gebeliğim 25 haftadayım 8 kilo aldım inşallah max 12 veya 13 kiloda tamamlarız 😊
Naghansuel Hilaliko bende 20. Haftaya girdim 52yle kaldım 54 olmuşum kiloya çok takıntılıyım ekmek falan yemiyorum hiç bakalım ne olacak 😜 ama ne olursa olsun bebeğimiz den önemli değil
Hilaliko Naghansuel tabikii kesinlikleee onlar saglıcakla gelsınler ınsallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Ama ılk defa 80 leri gordum oyuzden bıraz tırsttım😄
Cansinsen_ Hilaliko ya hiç sorma canım bende 25 haftalığım tartılmadım ama çok kilo aldığım kesin inan bugünde benim kafama takılmıştı ne yapcam bilmiyorum hiç
tubizm Hilaliko dedigin gibi cok acikiyorum ben de. ama bu bi süreç, dogumdan sonra vericez merak etme.
Hilaliko tubizm 💪🏼 Kılo takıntısı olan bırısıyım normalde ama suan umrumda degıl gercekten aldıgım kıloları ama bı tarafım nasıl verıceksın dıyor Allahtan boyum var 🙄🙄
tubizm Hilaliko un tuketmemek lazim canim. protein ve sebze agirlikli beslenmek lazim. ama ben sofraya her oturdugumda mübarek iftar acar gibi yedigim icin saldım artık 😂😂
Prenslerinin_annesi Hilaliko bol bol su iç ara ögünlerde meyve ve yogurt ye cok acıkana kadar bekleme gec saatlerde yemek yeme bol hareket et ☺️ben İlk oglumda 9 ıkıncı ogluma 12 kılo ile dogum yaptım
Hilaliko Deletedmom6 evet dogru dıyosun bu ay hep gün ev oturması falan gectı bu ay cok hızlı aldım zaten kesıcem bende yurusuyude arttırıcam bakalım sonuc hayır olsun 😄🤲🏼
Hsbgrhn Ayy yalnız değil mişim bende 24+3 teyim 10 kilo almışım hiç bulantım kusmamda olmadı 4 kilosınu en başta aldım zaten😬