tugbadm Pnrvlkn saol canım ben kullanıyorum 3-4 gündür ishal oluyorum sabah yada akşam bozuluyor doğum belirtisi diyorlar o yüzden acaba mı diyorum
Meri87 Maaşallah darısı başıma ve bekleyen annelere olsun inşallah... 39+ 5 olduk hala bekliyorum oğlumu 1 hafta daha gelmezse bende suni sancıyla sanırım doğum yapıcam kolaylaştırmak için yapılması gerekenler varmı acaba 🙄
Pnrvlkn Meri87 sürekli hareket ben 9ay boyunca hergün harrketliydim hele son 1ay ağırlaşmış ama asla durmayan karınca gibiydim😁
Cansu6767 Melek_chn Allah yar ve yardmcmz olsn inşallah bi avazda doguralm sağ salim bebegimize kavusalm bende 36+1gnlğz hala ters duruo benmkide
Nermink Pnrvlkn 38+4 haftalığız bizde 3 gün sonra sezaryen olacagım. 2. Kez olmasına rağmen çok heyecanlı ve çok gerginim 🤲🏻 Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah cümlemize,amin.
Pnrvlkn Nermink rabbim doğumunuzu kolaylaştırsın inşallah sezeryan sonrası inşallah biran öncr toparlanırsınız
Nermink Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İnşallah sizlere de saglıklı doğum nasip etsin. İnşallah bende “doğum yaoptım.” Diye post acarım