Misafir123 Arkadaşlar merhaba ben bu ay femara kullandım adetin 10 günü yumurtamın büyüklüğü 9m ve bitane de 7m var endometrium da 6m doktor 5 gün sonra yine gel dedi varmı benim gibi olan yada bilgisi olan Ve gittigimde büyüdüyse çatlama ignesi verecekmiş
Brcsnn Ben fermara ile hamile kaldim suan 22 haftalik hamileyim cok sükür gittim doktora adetin 5 günü basladim ilaca 5 gun kullandim sabah aksam 2 kere aldim ilaci 13 gün gittim sol yumurtam 20mm olmustu catlatma ignesi olamam gerektigini soyledi esim asker gorevde oldugu icin igmeyi vurunmadim ama yumurta catlamamis esimi beklemis hamile kalmisim 6. Hafta kalp atisiyla ogrendim ben kist felan oldu yine diye onemsemedim ama hamile kalmisim
Misafir123 Brcsnn canım hayırlı uğurlu olsun adetinin 13. Günü mü gittin yoksa adet bittikten sonraki 13.gün mü gittin
Brcsnn Misafir123 adetim bittikten sonra 13. Günü gittim ve 20mm oldugunu soyledi doktor daha once baska doktorda 6 ay tedavi gordum klomen ve sonrasinda catlatma ignesi vurundun ama bu ilaci sadece 5 gun kullandim
Misafir123 Brcsnn benimde femara + çatlama ignesi ile bir gebeligim oldu fakat düştü şimdi tekrar deniyoruz inşallah hayırlısı ile