NERDOGDU Ben 28 haftalığım internette bahsedilen belirtilerden bir tek adet gecikmesini yaşadım. Oda olsun artık yani. O yüzden kendinde belirti arayıp piskolojini alt üst etme adet günün birkaç gün geçince test yapıp öğrenirsin. Zaten en sağlıklı sonuç o zaman alınıyor.
Ladygirl NERDOGDU sağol canım burda herkes yazıyr yok kasığım ağrıyr yok göğsümün ucu midem bulanıyor akıntı falan kendime bakıyrm bişe yok belki değilimdir hamile ama insan üzülyor ne güzel sadece adet geckmesi öğrenenleri görünce mutlu oluyrm sağolun
Aydngzmmm Sevilay_dvc çok doğru o yüzden insanların çoğunun 7. Haftadan sonra mide bulantısı başlıyo👍🏻😊
Aydngzmmm Ladygirl Çatlamayı gördüm zaten 36 saat geçerli diye biliyorum o iki günü iyi değerlendirmen lazım. Biraz ilişkiden sonra yat imkanın varsa günde iki defa deneyebilirsin mesela😊 şansın artmış olur en Azından.
Sibel8ozgur Ladygirl adetime 4 gün var daha ama ben bugün hamile olduğumu öğrendim 2 tane gebelik testi yaptım ikiside pozitif ☺
ATC Sibel8ozgur beta değerim 35 di benim 10-15 gün sonra gittim 5+1 di galiba sadece kese gözüktü sonra 7+4 de gittim kalp atışını duydum ben doğurana kadar hiç bi belirtim olmadı 😂
Nurak Ladygirl ben canım zaten aylardır adetim gecikiyordu en son bu ayda gecikirse doktora gitcem dedim gittim ve 4 haftalık hamilesin dedi şimdi 20 haftaligiz şükür bende hala belirti yok ne kusma ne bulantı ne sancı hiçbir şey
Dlktpl Ladygirl bır arkadaşım var cnm hiç belirtisi olmadı 7 aylık suan hıc bırsekılde ne gögüs agrısı ne bulantı agrı falan olmadı hiç
Busraefe Ladygirl hiç bir belirti yaşamadım adet olmam gerekiyordu o gün olmadım arkadasima test al bakalim dedim öyle öğrendim 😀 ve hiç bir belirti yaşamadım sonrasında da şimdi 33 haftalık olucaz
Ecrimmihran Ladygirl ben hatta 37 haftam bitti bu hftya kadar hiç agrm mgde bulntm olmadı hiç hamle gbi dgldm 2 gün öncsne kadar ☺️
BeybininAnasi Ladygirl yani bu tip belirtiler yoktu. Ama birkaç defa odağımı kaybetmiştim yürürken, sakarlaşmıştım. Bir de aşırı sinirli olmuştum. Ama tabi bunlar hamileliği düşündürmez kolay kolay 🙄
Gamzem_12y Ramazan ayıydı haliyle hicbr sey hissetmedim oruçtande diye oyalandm nasl ki adetim3 gun gecti direk anladm test yaptm 2 cizgi oldu. Ama son bi hafta zehir oldu bana bulantlar uyku halsizlk perişan oldm simdi 30 haftalk ama hala kusmalarm var