Bahar1 Kızlar şuan 8+1haftadayim çok yürüyünce hemen karnım sertleşiyor ve nefes alamadığımi hissediyorum.size de oluyor mu normal mi?
Iimran Bahar1 ben 22 den sonra hissettim onları hatta sertleşmeyi 30 haftada hissediyorum 8 haftada daha mercimek gibi bişey doktorunuza sorun sertleşme başka bişeyden kaynaklı olabilir bebekten değil
Poncik77 Bahar1 bn 15 haftalığım mideme bişi dokunmuşsa yürüdükçe karnım şişip sertleşiyor yemekten sonra oluyo bu özellikle
Bahar1 mlkeengn benim uykuda sıkıntı olmuyor ama yürürken üstümde tayt bile olsa sanki beni boğuyor sıkıyor gibi hissediyorum
Irem_Arsln Iimran ben de 21 haftalık hamileyim sürekli karnım sertleşiyor bebek bir yere toplanıyor gibi. Sizin doktorunuz ne önerdi acaba
Iimran Irem_Arsln hiçbişey malesef sertleşme normal diyor çocuk kendini dayadığı için ona içerden müdahale edemiyoruz 🌸
Irem_Arsln Iimran bunun kasılma olduğunu söylüyor erken doğum riski diyorlar beni de böyle korkuttular
Iimran Irem_Arsln kasılma farklı bişey karın sertleşmesi başka bişey çocuk kendini gerdiriyor karnına dayadığından dolayı sertleşiyosun saniyelik zaten sonra geçiyo kasılma çok başka