Sedef1234 Doktora gittiğimde bebekle ilgili sıkıntı olmadığını ama ağrılarım neden olduğunu da söylemedi bi çok kişi normal olmadığını söylüyor başka bi doktora daha görünmelimiyim
Belindaa Sedef1234 dayanılmayacak bi şiddet değil ama evet oluyo çok ağrı oluyor hemde bazen yürümekte zorluk çekiyorum vajina ve kasık ağrısından
Busra_2308 Sedef1234 aynı şey bende de var ben de yarın doktora gideceğim. Yorgunluktan olduğunu düşünüyordum ama Tatil günü hiçbir iş yapmama Rağmen devam etti umarım kötü bir şey yoktur 😓
Belindaa Deletedmom6 İdrar tahlilleri veriyorum sürekli böbrek yüzünden enfeksiyon çıkmıyor çok şükür ama ağrı hep var yani 🤷♀️🙆♀️
Belindaa Sedef1234 Bu ağrılara alışacaksın dedi tek sıkıntı rahim ağzında kısalma yapıyo çok ciddi kısalmalar olmasa da yapıyor maalesef sonra düzeliyor 🤷♀️
Sedef1234 Busra_2308 umarım yoktur bende yarın başka bi doktora görünmeyi düşünüyorum sen kaç haftalıksın
Busra_2308 Sedef1234 benim de 1 haftadır var hatta bugün az biraz belim ve bel boşluğum da ağrımaya başladı 😓
Feyza35 Sedef1234 ben de sizinle aynı haftadayım. İki gündür baskı hissediyorum vajinamda. Açılma olur da ben farkına varmadan erken doğuma sebep olur diye korkuyorum. Bu durum normal mi bilemedim.
Sedef1234 Busra_2308 Rabbim yardımcımız olsun Sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bi sıkıntı çıkmaz inşallah
Meltemkskn Meltemkskn canım magnezyum bitane suya atılan tabletlerden bide ekmeğe dökülen damla o çok iyi geliyor benimde vardı agrılarım geçti çok şükür
gurcem Sedef1234 canım korkma benımde 28.haftada basladı 31e gırıcez devam edıyor ve artıyor gun gectıkce daha da artıyor😍
Slnbsr Sedef1234 doktora mı inancan doktor olmayan milletin dediğine mi? Büyüdü artık bebek baskı oluyo, ağrı normal kanaman vs olmadığı sürece. Herkese farklı şeyler oluyo, doktorunu dinle sen en iyisi