Fdle Kullananlar kullanmayı düşünenler her yerde karşıma çıkıyor olumlu yorumları var fiyatı da çok uygun önerir misiniz?
Rbs111 Fdle aldım ama almadan önce yorumların abartıldığını düşündüm açıkçası. Ama İnan hiçte abartılmıyor süper bişi. Yeni Doğum yapan arkadaşım hastanede elektrikli denemiş hastanenin kendi pompası. Göğüsleri çok acımış . Eve gidince mochi kullandı ne göğsünü acıttı ne de ellerini yordu ve süper vakum yapıyor
Weewe Fdle ben bir memeye avent elektirkli diğerine mochi takara sağıyorum ya da oğlum birini emerken diğerine. Aventin çıkardığı kadar süt çıkarıyor. İnanamamıştım ben de ama öyle. 100 tl falandı zaten almalı bence.
Fdle Rbs111 ilk zamanlar bebek zaten çok az emdiği için süt oluyor sağınca da baya geliyor ama bi 4 5 ay sonra o kadar vakum gücü kalmıyor falan yazmışlar bazı yerlerde de o kafami karıştırdı
Fdle Osgem2019 vazgeçtim ben canım biraz araştırdım en fazla ilk 3 ay güzel sağım yapıyormuş oda bebek çok emmediği ve zaten meme de süt kaldığı için ama daha sonra sağım gücü düşüyormuş