Bernw canım bir kere ekmeği toptan kes yada istanbuldaysan İHE nin organik tam buğdayından al her öğün 1-2 dilim yiyebilirsin. Ben kaç çeşit tam buğday denedim düşüremedim bunda sıkıntı yaşamadım. Günde muhakkak 3 ana 3 ara öğün yapmaya çalış. Kahvaltıyı erken yapmaya çalış, Meyveleri yoğurt , kefir veya sütle birlikte tüket. Günde 1 defa mutlaka protein al yani tavuk,et,hindi, köfte falan yanına salata 2 dilim ekmek, sebze yemeğin varsa az susuz sebze alabilirsin yanına önemli olan dengeli beslenmek yani her öğün yeşillik, karbonhidrat ve protein 2-3 hafta içinde düzene giriyor sonrasında biraz kaçırsanda yükselmiyor şeker vücuttan 20 günde atılıyor sonra cidden kendini sağlıklı hissediyorsun 4. Ayda inanılmaz bel ağrısı çekiyordum gitmediğim doktor kalmadı resmen ağlıyordum gece yatakta dönerken şuan 35 haftalığız gram ağrım yok her işimi yapıyorum çok hafif hissediyorum bazen acayip tatlı krizine giriyorum ara öğünde hurma yiyorum iyi kesiyor diğer kuru meyvelerde çok fazla şeker var dikkat et.. Bide ben avokadoyu keşfettim benim kahvaltılarım yüksek çıkıyordu aynı kahvaltı tabağına avokado ekleyince düşük çıkıyor kahvaltıda genelde hep aynı şekilde yiyorum domates, salatalık,haşlanmış yumurta,7-8 zeytin, peynir yani aklıma gelenler bunlar uzun oldu Umarım faydalı olur bunların yanına yürüyüş. Egzersiz falanda eklersen şeker meker kalmaz İnşallah sağlıklı kolay doğumlarımız olur♥️