Hacer_ikiz_gebe Kızlar avent biberonu yeni doğan için 120 ml mi alacagız 125 mi mi? Aradaki fark ne bilen var mı?
aysenur4 Hacer_ikiz_gebe bence bi farkı olöaz bosversene ben gepsi buradadan sipariş ettim dün kaç milimlik bakmadım bile takılmayın böyle şeylere
Burcu16 Hacer_ikiz_gebe bilmiyorym farkı ama ilk cam olanı alın hava önleyici aventin tospik bişey zaten sonra plastiğe geçersiniz 120 likti benimki 6 ay kullandık
Hacer_ikiz_gebe aysenur4 benim riskli gebelik erken dogum riskim var o yüzden 0 aydan başlayan olmalı 👍🏻
Hacer_ikiz_gebe Burcu16 ben iki tane alacagım ikiz oldugu için trendyol da iki tane 125 ml lik set şeklinde indirimde de o yüzden fırsatı değerlendiriyim dedim 😊
Nuraslanklc Hacer_ikiz_gebe farketmiyor sanırım naturel ve cam arasında ki ml farkı olabilir mi? Ben cam aldım o 125 ml
Hacer_ikiz_gebe Nuraslanklc https://m.trendyol.com/avent/pp-natural-2li-biberon-125-ml-scf-030-27-p-6602656?boutiqueId=316791&merchantId=108308 Umarım doğru şeyi almışımdır 😄
Bahar2 Hacer_ikiz_gebe önemli olan biberonun emziğinin kaç aylık olduğu yeni doğana verecekseniz 0-6 ay olmalı emzik kısmı daha sonrası için aynı biberonda emzik kısmı değişiyor 6-18 ay gibi
Hacer_ikiz_gebe Bahar2 doğru ama ilk defa aldıgım için mecburen 0 aydan başlayanı almam gerekiyodu artık büyüdükçe emzik kısmını değiştiririm dediğiniz gibi teşekkürler
Nuraslanklc Hacer_ikiz_gebe bende bu firmadan emzik aldım epttavm üzerinden biberonu da yine epttavm üzerinden maynatura isimli firmadan aldım 😅