Zzynpp deleted638 canım merhaba Birşey sormak istiyorum ilk gebeliğinde doktor nasıl anlamadı çektiklenme olayını benim ikili tarama da risk yüksek çıkmıştı doktor şüphelenip perinatoloji bölümüne yönlendirdi beni
Cido_Cim Hb1903 merhaba benim de 20. haftada detaylı ultrasonda çift taraflı centiklenme sorunum çıktı. Ama bebeğin kilosu ve boyu haftasına göre normal dedi doktorum. Tikanmanin kritik durumda olmadığını söyledi. Sadece coraspirin içmeye basladim. Herhangi bir beslenme tavsiyesi vermedi. Beslenme konusunda size ne gibi önerilerde bulunuldu? Şimdiden çok teşekkürler...
Hb1903 Cido_Cim canim mesela bir gün et yiyosan ertesi gun balik yada tavuk yada kofte kiyma sonra kurubaklagil ertesi gun sebze kuruyemislerden ara ogun olustur dedi ceviz findik badem v.s ) meyve saati yap kendi duzenine gore dedi bu sekilde
Cido_Cim Serpil07 22. haftadayim. Doktorum 26. haftaya kadar kendi kendine de geçebilir dedi. 26. Haftada tekrar kontrolüm olacak
Cido_Cim Hb1903 çok sağolun mesajınız için. İlk kez böyle bir sorundan haberim oldu, doktorum sakın internetten arastirma, rahat ol dedi. Ama yine de kendi kendime de ne yapabilirim diye düşünmeden edemedim😃 hepimiz bu süreci sagsalim atlatırız inşallah 💜
Sibel93 Esradilsah aynı sorun bnde de var acaba Bi sıkntı yaşadınız mı üstünden baya da geçmiş ama sormak istedim
Kubra0101 deleted638 merhaba üstünden yillar geçmiş ama ne gibi bir süreç yaşadınız doğumdan sonra bizde de gelişim geriliği var ve bebeğim 31.haftada 27 ile uyumlu