Anm Evet. 38.haftanın içindeyim , ahududu yaprağı çayını 34 den beri içiyorum , her gün 10 hurmadan milkshake yapıyor içiyorum, Primrose oil tablet i vajinadan yumuşatsın diye koyuyorum, eşimü ikna ettikçe ilişkide oluyor lakin henüz doğurmadım.
İngiltere deyim ve gebelik şekeri olduğu için doğum 39 a kadar başlamaz ise suni ile başltacaklar...
O yüzden doğal yöntem olan castor oil/ hint yağı kullanımını denemeyi düşünüyorum Kullanan kadılar kullanmayanlara oranla; %60 olasılıkla doğum sancıları 12 saat içinde başlıyor.
Çalışma yöntemi ise isal etmesi (bi nevi lavman ki burda lavaman da yapılmıyor; o yüzen doğum sırasında bağırsaklar dolu ise kaka yapmanız normal karşılanıyor 🙈 💩 ), isaldeki bağırsak kasılmaları doğum kasılmalarını tetikliyor.
Hint yağı (castor oil to induce) Diye YouTube dan bakabilirsiniiz) Amerika ve İngiltere deki kadınlarca kullanılıyor . 2 yemek kaşığı yağı portakal suyu ile içiyorlar.
Sabah uyanınca boş mideye yapmak gerekiyor ama geceden yemiş ve bağırsaklarınız dolu olmalı. ; su kaybı ve isal en önemli yan etkilerinden o yüzen İsal başladığında bol. Bol su içilmesi öneriliyor.