Mervisko Arkadaşlar merhaba. 17 hafta 2 günlük hamileyim. Dün iki sandalye arasında eğilmek zorunda kaldım. Alan sardı ve kalabalıktı kalkamadım baya baya eğildim. Bir süre karnım kasığım ağrıdı geçti o An. Bir şey olmuş mudur. Gerçi 7 katmakta ve amniyon sıvısı var fakat ne bileyim işk gebeliğim de böyle değildim. Ama bunda çok takıyorum herşeye😔😔
Deletedmom6 Mervisko Ne olacak canım 31 haftalığım dün evimi taşıdım. Dünyanın işini yaptım. O kdr eğildim kalktım fln artık gece belimin ağrısından oturamadım. Sadece göbeğin çök olsa göbeğin rahatsız eder seni belin ağırır ama onun dışında hiçbir şey olmz.
_kubranurr_ Mervisko 19+4 haftalıgım bende hergun egılıyorum valla hamd olsn bınsorun yok sende okdr takma
Kivilipastaa 37 haftalık karnımla eğiliyorum kuzum bu kadar panik yapma eğileceksen de hop karnının üzerine degil çömelerek eğil daha sonra ayaga kalk
BeybininAnasi Valla bendr de daha göbek olmadığı için eğiliyorum bazen unutup ama unutmamışsam squat yapar gibi eğiliyorum sıkıntı olmuyor . Böyle kaslarımı yoracak şeylerden sonra dinleniyorum bir müddet