Misskokulumm seyda0606 offf Allahım ya daha 3 gün olmuş ne şelalesi benim 3-4 damla.geliyodu şimdi maşallah taşıyor annen neden gelmedi canm valla zaten lohusalık psikolojisi mahfediyor insanı her şeye ağlamak istiyo insan bir de bunlar üstüne geldikçe kafayi yer insan sen eşinin desteğiyle hareket etmeye çalış bol bol evin içinde yürü inan bana daha çabuk toparlanacaksin kaynananın dediklerine de kulak asma sütün etkilenmesin bebeğini her saat başı mutlaka emzir bol su iç sen emzirdikçe bebek büyüdükçe sütün artacak kulak asma kimseye başta zaten süt damla damla geliyo musluk mu bu bi anda akiversin
Alarasel seyda0606 su geçirmz bant taktılar bn üçüncü gün eve geldiğimzde banyo yapmştm cnm 1. Haftanın sonunda o bantı drm çıkardı ertesi günü öyle yıkandm ağrılarn 3 gğn olmş daha sabretmelsn
Deletedmom124 seyda0606 gazını çıkarmak istiyorsan kayısı suyu bol iç şu birde üzüm kompostosu ben doğumdan sabaha kadar kaç şişe kayısı suyu şu nescafe komposto tükettim bilmiyorum ama sabah uyandım çıkardım gazimi doktor ben gelmeden muhakkak çıkart demişti bunları yaptım rahat oldu umarım sende de ise yarar sıvı ağırlıklı beslenmeye dikkat et canım bebeğine de geçmesin
Deletedmom124 seyda0606 üzme kendini kıskanmayı bir tarafa bırak kaynanan baksın sen ayaklanana kadar 15 günde ancak toparlanmistim ben sen şuan kendine bakmaya özen göster toparlanmaya bak bir an önce hepimiz lohusa olduk üzüldük kıskandık farklı görüşler içine girdik kendine bebeğine yapma bunu
Livask seyda0606 cuma günü sezaryen oldum dün çıkmadan doktorum su geçirmez bandaj kapattı banyo yapabilirsin dedi eve gelir gelmez banyo yaptım. Size su geçirmez bandaj takmadılar mı
filiz08 seyda0606 bandajlı daha rahat banyo yaparsın bencr sonrasında çıkarıp yenilersin birde kesinlikle ayakta duş al oturarak değil
Alparslanmoms seyda0606 ben eve gelir gelmez yaptım zaten su geçirmez bant takıyırlor size takılmadıysa eczaneden alabilirsiniz banyo çok rahatlatıyor
Guldenece_2525 Gizemabc yaranın üzerine gelmiyor etrafını kapatıyor bildiğim kadarıyla su geçirmez özelliği var
seyda0606 SevdaLinkaaa ah güzel yüreğinizden öpeyim. Valla çok zor tutuyorum kendmi. Annem geldi. Ona sen bilirsin demiştim ama gcıklığına kaldı. Annem hem bize hem ona hizmetçilik yapıyor resmen. Tutuyorum kendmi ama fena kırıcam
SevdaLinkaaa seyda0606 Valla cancağzım hiç tutma . İnsan zaten kendini kötü hissediyor,bu günleri kötü hatırlatmaya kimsenin hakkı yok . Buna eşlerimiz de dahil . En önemli bebeğin ve sensin ,en az hasarla ve çokça huzurla bu zamanları atlatmanı dilerim .🌸🐣