Cansu6767 Öncelikle cok geçmiş olsun canm Allah size bağışlasın yavrunuzu sezeryan dgma ilgili hiç bilgim yok ilk doğumum da normaldi smdi ikinci bebegimi beklym ama ters duruo 36hafta+1 gnlğz ama dnrmi bilmyrm dönmzsede dr sezeryan dedi ama çok korkuyorum nasl olyo hiç bilmyrm acı hissedilyrmu çok
Sehersergen Cansu6767 canım 37. Haftaya kadar dönebilir merak etme kasıklarının olduğu yere şarkı aç ışık tut belki işe yarar 🐣
Slinn Hayırlı olsun allah ana babalı büyütsün inş😊böyle pozitif sezeryan postlarını okumak hoşuma gidiyor içim rahatlıyor resmen benimde yarın 38 bitiyor az kaldı sezeryan olucam büyük ihtimalle. Korkularım var ama yazdıklarınız içimi rahatlattı. Hangi hastanede oldunuz acaba doktorunuz kimdi yanlış hatırlamıyorsam bahçelievler devlete gittiğinizi yazmıştınız bi postta ama doğru mu hatırlıyorum siz miydiniz o 🤔😄
Sehersergen Slinn 😁 Bahçelievler devlete gittim ama bunu postlara yazdım mı şuan bilemedim sen de baya dikkatliymişsin 🤗 canım ben medicıne da Doğum yaptım Müge temele
Slinn Sehersergen yazmasan nerden biliyim kız😄aklımda kalmış işte resminden Tanıdım😊bende safa hastanesine gidiyorum da özelde oldum deyince acaba nerde oldun diye merak ettim🤗