Kızlar merhaba 🌸 ben de herkes gibi acaba nasıl Doğum yapacağım ne zaman gelecek Doğum sancısını anlayabilecek miyim kime benzeyecek diye diye düşünüp dururdum. Normal Doğum istedim yavrum da öyle istiyordu belli ki 28. Haftamızda baş aşağıya inmişti. 2 kere makat geliş pozisyonuna gelip kandırıp tekrar baş aşağıya indirmiştim😁 sezeryandan korkuyordum çünkü ameliyat sonrası yavrumla ilgilenemem korkusu vardı 🤦🏻♀️ Neyse 31 ekim kontrolümüz vardı 38. Haftamızdı çatıma bakılacaktı bundan da çok korkuyordum herkesin acı eşiği farklıdır korktuğun gibi de birşeymiş canım çok yanmıştı belki de kendimi kastığım içindi bilemiyorum ama keşke alıştırma yapsaymışım 😄 çünkü açıklığa bakmakta bir o kadar beni perişan ediyordu. Ben bu arada ilişkide ilk giriş esnasında zorlanırdım evlendiğimden beri korkum bu yüzdendi öyle de olmuştu 😲 kontrol öncesi birkaç gün benden sızıntı şekilde su geliyordu ama bebeğimin hareketlerini hissettiğim için endişelenip hastaneye gitmemiştim. Meğersem suyumuz gelmeye başlamış doktorumuz da çatı muayenesinde suyumun geldiğini farketti hatta suyumun fazlaca gelmesine sebep oldu diyebilirim artık doktorum beni göndermeyeceğini doğumumun başlanması gerektiğini söyledi bizde bir korku bir heyecan tabi. O gece hastane de kalıp bebek enfeksiyon kapmasın diye antibiyotikler verdiler bana. Sabah 6 gibi alttan ip şekilde ismini hatırlayamıyorum şimdi doğumumu kolaylaştıracak açılmasını şaplayacak bir fitil verdiler 8 gibi doktorum geldi baktı açıklığım 1 cm di sadece 🤦🏻♀️ O an hissetmeye başladım kesin kesileceğim dedim kendi kendime 😄 neyse doktorum normali zorlayacak beni hemen sezerysna almayacaktı çünkü bebeğimin kafası henüz kanalda değildi ama suyumda gelmeye devam ediyordu bana 9 dan 4 e kadar suni sancı verdiler oda işe yaramadı açıklığım sadece 2 cm olmuştu doktorum artık daha fazla bebeği orda tutamam ikiniz de yoruldunuz dedi sezeryana alacağım dedi. Ben de boşuna o sancıları çektiğimi hissettiğim için Bir an sevindim artık yavruma kavuşacaktım. Spinal sezeryan istedim ten tene teması yaşayabilmek için ❤️ Hiç korkulacak birşey YÖK kızlar belden iğnenizi vuracaklar ve sonra yavrunuz kucağınızda olacak hiçbir şekilde acı hissetme gibi bir durum söz konusu değil zaten kütük gibi oluyor belden aşağınız ayağınızı oynatmanız mümkün değil 🙅♀️ o an 😍 yavrumun ağlama sesi ve yüzünden yanağıma süzülen iki damla kanı allahımm nasıl güzeldi hep dualar ettim o an şükürler ettim ağladım ağladım rabbim herkese nasip et dedim bütün hamile kardeşlerimi kurtar dedim 🙏 kızlar Doğum şekliniz ne olursa olsun evladınıza kavuşmak var ucunda şakın korkmayın rabbim normalinde sezaryanında kolaylığını elbet verecek hepimize ,yeter ki siz ve bebeğiniz sağlıklı olun. 10 gün oldu yavrumu kucağıma alalı şükürler olsun bir sorun olmadı dikişlerde her gün daha iyi olacak daha iyi hissedeceksiniz yürürken. Ben ilk kalkerken de zorlanmadım kimisi de zorlanıyor mesela evlatlarımız için herşeye değer tüm zorlukların üstesinden gelirsin çünkü sen annesin 👍 seni emdiği ilk an kendimi artık çok daha güçlü bir kadın gibi hissedeceksin çünkü sana muhtaç bir evladın var 💪 rabbim yokluklarını yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin anne olmak çok başka birşeymiş 💗 sezeryan ile ilgili sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz kızlar uzun oldu helal edin hakkınızı 🙏
@adm sabitler misiniz 😊