Eren_073 @Nrmn_Trn benim günüm geçiyor da artik çarşamba suni sanciyla dogum yapacam bi andan da korkuyorum cok mu agrili oluyor ilkim epiduraldi
Nrmn_Trn Eren_073 Kisiden kişiye göre değişir ağrının şiddeti. 2. dogumda benimde günüm gectiği için suni sancı verdiler. İlkindede verdiler dogum hızlansın diye yapıyorlar.
Reyhan2805 Ağrı eşiğinize bağlı, ben suni sancıyla ortalığı birbirine katarken yanımda saatlerdir suni sancı verilen kadın arada bir inliyordu o kadar. Açılması olmadığı için onu sezeryana aldılar ben bağırmaya devam ettim. Bana göre berbattı. Bünyeye göre değişiyor sanırım.
Sumide Ben 4 saat dayanabildim son 1 saat cok hizli açılma olmus zorladı beni epidural istedim zaten epidural takilana kadar dogumum başlamıştı dogumhanede cok rahat ettim😄 sanciyi falan da unuttum 21 gün oldu dogum yapali yine olsa yine yapardim heralde sanci cektigimi falan unuttum
Eren_073 Ilkimde nişan gelmisti 3 cm acilmada gitmistim suni sanci da verildi epiduralde ama hic zorlanmadım ama epidural icin belli bir acilma olmasi lazim 3 4 cmi suni sanciyla cekebilicekmiyim ondan korkuyorum 😔 birde şu muayene işi yokmu o beni mahfediyor sonrasinda onca sanciyi cekip sezeryan denmesi gercekten kadın olmak cok zor 😔