Civcivim_34 Kızlar hamilelikte burger king yiyormusunuz ben çok seviyorum ama ne bilim sakıncası olur mu
Gzdnr Civcivim_34 hamilelikten önce çok yerdim ama tiksindim sonra geçenlerde yedim rahatsız etti içindeki köftenin şeklide tiksinmeme yardımcı oldu hazır oludugu için pek tercih edilmemeli diye düşünüyorum eğer önüne gecemiyorsan köftesini incele😁
Yrnkrm Civcivim_34 benim başımda bir tane öküz kocam var sadece 1 kez hak verdi bende onu 6 haftamda kullandım şimdi zararlı diye almıyor aldırmıyorda 😂😂
Sbl_U Ben yedim iki hafta da bir haftada bir Bi sigara alkol kadar zararlı değildir diye düşünüyorum yemesek iyi ama can işte çekiyo😂😂
BeybininAnasi Valla ben kendimi tutuyorum yemiyorum ama hastane odasına sipariş vermeyi düşünüyorum 😂 kolasız, ranch sossuz tadı çıkmaz çünkü 🤪
HavvaDemir Civcivim_34 27 haftalık hamileyim 6 kere burger king yedim canım çekiyor gece gündüz fark etmez bizim için 😂😂😂
Slinn Burger yiyorum hep valla hiç sıkıntı olmadı çok şükür bir haftaya doğurucam😂nasipse midyeci ahmete koşmayı planlıyorum doğumdan sonra. Aylardır aklımda midye kokoreç var🤦🏼♀️🤓🤓
Rbs111 Civcivim_34 canım istediği zaman hiç beklemeden söylüyorum hemen yemek sepetinden😂 hiç sakınmadım hamilelikte hamburgerden falan 😍
Bebiskomm Civcivim_34 yiyorummm😋 yenir korkmayın neden yenmesin afrikada insanlar cocuklarını ac halde doguuruyolar bukdr ince elemeyin kızlar🍭